Općenito > Propisi

kolika je kazna ako nemas retrovizore na scooteru?

<< < (7/24) > >>

mario_f15:

--- Citat: kristijanSR70 - 28 Svibanj, 2009, 12:01:53 ---mario sta nestaviš onaj minijaturni retrovizor i sve ok... ?

--- Kraj citata ---
cim dobijem prvu kaznu,odma cu metit onaj mali retrovizor,,,,a uskoro pocinjem novi pravit,malo bolj

samo da vam kazem kazna za retrovizore je 700kn,jucer mi kolega dobio i odma je morao vratit retrovizor i na vanredni tehnicki 
hehe
 :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

VoRdA_NRG_MC3:
evo kad ste vec kod kazni da se pohvalim da sam danas dobio sudski ukor... :toothy9: :toothy9:

dhorvat:

--- Citat: mario_f15 - 19 Svibanj, 2009, 20:05:44 ---a kako ce mi skinut tablicu kad sam ja nju pričvrstio pop nintnama?heheh :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---

To sam i ja mislio kad mi je na Roxu ludi policijac cijeli zadnji blatobran zajedno sa tablicom skinuo jer je bila zanitnana za blatobran  :toothy3:

ivanm:
to su lovci u mutnom, moped nemora imati ni žmigavce ni retrovizore...
npr, neki novi tomosi nemaju svi retrovizore a spadaju u istu skupinu vozila..
neki skuteri ko piaggio zip imaju samo lijevi...
mislim da nebi smjeli naplatiti kaznu ako moped nema retrovizore jer mu to nije obavezna oprema...

naravno, u našoj državi će za izmust lovu izmislit svašta al ja bi se posvadio sa murijom..

Slaven89:
kazna bez retrovizora vam je 700kn + vandredni tehnicki + ako nemas blokade oko 300kn + sto ponoivo moras otc na tehnicki dat 100kn tak da te zbog hebenih retrovizora izadje jedan malo bolji polovni auspuh..pa ko voli nek izvoli..:P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju