Općenito > Propisi
kolika je kazna ako nemas retrovizore na scooteru?
dino_sk:
@ivanm
jel pise to gdje u zakonu sto si napisao da nemora imat ni zmigavce ni retrovizore ?? ak pise da odma skinem i ovaj lijevi :toothy11: narusava mi izgled skuta :toothy9:
mario_f15:
--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 28 Svibanj, 2009, 15:59:04 ---evo kad ste vec kod kazni da se pohvalim da sam danas dobio sudski ukor... :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
zbog cega si dobio sudski ukor?? :icon_scratch:ja imam dva sudska ukora za vozacku....hehe
VoRdA_NRG_MC3:
pa uhvatili me pajkani baz vozacke kacige nije reg skut jos nisam imao papire u sebe i svijetla nisam imao a tad se morao imat...tako da su mi bili dali kaznu 4000 kn i ja napisa zalbu, oni je prihvatili jel sam maloljetan i neam nikakva novcana primanja i dali mi sudski ukor...nek se jebu.. :toothy9: :toothy9:
goci1990:
sto se tice retrovizora, bas sam pitao jednog policajca u vezi njih i rekao mi je da ti policija nece nista ako ih nemas nego ce te samo zezati oni na tehnickom, sto je normalno. imao sam dosta kazni i sve su mi napisali samo mi retrovizore nisu. po tome ispada da nisu obavezni
mario_f15:
--- Citat: goci1990 - 30 Svibanj, 2009, 00:26:47 ---sto se tice retrovizora, bas sam pitao jednog policajca u vezi njih i rekao mi je da ti policija nece nista ako ih nemas nego ce te samo zezati oni na tehnickom, sto je normalno. imao sam dosta kazni i sve su mi napisali samo mi retrovizore nisu. po tome ispada da nisu obavezni
--- Kraj citata ---
da je barem tako,,,,,,
ali ako nemas retrovizor tehnicki si neispravan u prometu ,????
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju