Općenito > Propisi
kolika je kazna ako nemas retrovizore na scooteru?
benelli:
--- Citat: mrcina - 19 Svibanj, 2009, 22:18:03 ---ako auto ima ugrađene sigurnosne pojaseve a ti ih ne koristiš plačaš kaznu i ti i suvozač.
ako na skuteru postoji nosač za lijevi i desni retrovizor onda moraš imati obadva a ne samo jedan.
--- Kraj citata ---
ma sta ti pricas sad pricao sa murijakom posto mi je susjed i reko mi je da treba samo ljevi ja sam registrirao skut samo sa ljevim a imao sam navoj i na desnoj strani samo sta je neki cep plastivni jer kad kupis novi benelli ima samo lijevi a i frend ima phantoma dobro on nema niti jedan al kad ga ide regat ima samo ljevi jer desni nije ni dobijo sa skuterom,kako moja yamaha dt 125 nema uopste za stavit desni kako od frenda rx nema uopste za stavit desni i sta onda ja placam kaznu ako nemam desni :dontknow:
2TDottore:
--- Citat: mario_f15 - 20 Svibanj, 2009, 14:37:23 ---A JESI PLATIO TU KAZNU? JEL SE MOZE PISAT KAKA ZALBA NA KAZNU?DA SE ZNAM PRIREDIT NA TO?HEHE :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja ne placam kazne.......pisem samo zalbe.....
Benjamin:
lol kaj ima kazna za retrovizore.. :laughing3: :laughing3: :laughing3:
kad god me zaustaivo nikad nis rekao za to pilicajac nit pisao kaj....
btw moras imati smao jedan retrovizor i to lijevi onda je vozilo promento ispravno...tak tehnicki bar veli...
tucepi_nrg:
sve ovisi na kakvog pandura naletis, ja na svom skuteru neman retrovizore i još me nisu zaustavljali neman još polozeno pa nebi ni sta ;D , ali znan kad bi mi otac osa se provozat zaustavili su ga dosad sigurno 5 puta i nikad nista za retrovizore
kristijanSR70:
mario sta nestaviš onaj minijaturni retrovizor i sve ok... ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju