Tehnički kutak > Tuning skutera
Midrace na seriskoj radilici
rolly:
Ja sam na nrg poweru imao jedno vrijeme original radilicu sa original ležajevima i izdržala je ona 5k kilometara,napočetku sam imao RR i vrtio se skut 9000-9500 okretaja,ali sa nardom se dalo nabrat i 13000 okretaja i tad su se ležaji počeli čut i lufta je dobila(na nardu je izdržala nekih 2000km)...nije pukla ni niš al to samo govori da za ozbiljan midrace setup je radilica obavezna,a za base setup ni nije tolko jer nisu to neka dramatična povećavanja u snazi a niti u okretajima
doritos:
to si u potpunosti upravu :icon_thumright:
smmania:
opet a na serijskoj kombinacija polini sport+nardo ???
rolly:
Pa ta kombinacija je isto zeznuta jer nije da se polini sport ne vrti sa nardom...al može na original radilicu jer sam radio jednom dečku kombinaciju trophy i gianelli shot(isti ko nardo) i to još dan danas radi a slagano je prije 2 godine,skuter ide fenomenalno sa tim spuhom i u biti jedino šta bi trebo je malo češće karike mijenjat i stavit bolje ležajeve al radilica ako nema puno km(15-20k)može još dobro poslužit na tim base setupima jer je šteta bacat 150-200 eura na neku race radilicu kad nije potrebno
3alfa3:
--- Citat: rolly - 19 Svibanj, 2009, 16:41:10 ---sa nardom se dalo nabrat i 13000 okretaja
--- Kraj citata ---
Pa koji kit si to vozio? Nardo i na due+ nema sto trazit preko 12300-12500
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju