Tehnički kutak > Tuning skutera
Midrace na seriskoj radilici
rolly:
Te okretaje sam radio na nizbrdici po autocesti od grobnika prema rijeci,skuter se tolko vrtio garant...pa jesam reko da mi je nakon toga otišla i radilica i ležajevi jer su bili standardni,jer sam ga razvlačio kolko god ide 10min po autocesti,to je bilo 2 tjedna nakon šta sam nabavio narda i skuter nije ni naštelan,prelake rolice su bile
smmania:
sad sam poludio i narucio od rms racing radilicu sa narandastim polutkama da mi se nes ne dogodi :sad1:.....
doritos:
prijatelju pametna odluka :icon_thumright:
bit ces mirniji a ne da se nojis ga vrtiti i bit u strahu :toothy12:
giannelli:
--- Citat: smmania - 20 Svibanj, 2009, 11:20:07 ---sad sam poludio i narucio od rms racing radilicu sa narandastim polutkama da mi se nes ne dogodi :sad1:.....
--- Kraj citata ---
ma sta rms ovo ono, slozim ti ja high end na serijsku radilicu i cilindar kojem treba veci hod klipnjace, bez beda. :laughing7:
salim se naravno, najbolje kupit jacu. ja nebi ni pomisljao na to da stavim midrejs na serijsku radilicu, i za base mi je onako li-la.. moja je nakon 11tkm otisla na serijskom cilindru, vazda ulja bilo, nekad grijan i vecinom ful gas vozen. midrejs bi nakon dvije tri pun gas tura razvalio radilicu. :laughing7: sto posto. :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju