Tehnički kutak > Tuning skutera

Midrace na seriskoj radilici

(1/9) > >>

Drnda:
koliko vas ima neki midrace kit ili nesto sto se vrti oko ili preko 11 k okretaja na serikoj radilici i koliko ste do sada presli, nuspojave?

Dirk23:
Imao sam repliku na serijskoj koja je presla 15000 i tako sam vozio jos 3000, najprije sa replika spuhom, pa malo sa yasuni r-om, i nista, cak ni lezaje nisam mjenjao, i radilica bi jos mogla, sigurno 10000, ali zbog savjesti, ipak bolje neku sportsku.

Benjamin:
imao covijek sporta na serijskoj raidlici... beti aikon...oso se spanat malo po ravnici i klipnjaca se rastopila...zakon onak..rastavili blokove jlupnjaca se sam rastalila dolje skroz kod lezaja na polutkama i odpala...sreca u nesreci...da je nastradala kod klipa mogla potrgat cilindar ili probit blok cak...ovak su se polutke izvrtile u prazno a klipnjaca sam opala i ostala visiti nak lipu...

A ja svog trophya vozi misto na serijli za sada...vec 2 i pol sezone...nis..niti lufta ima nit se zali kaj...u planu je radilica..kod sljedecegrastavljanja blokova bi trebala sjest neka jaca unutra tek tolko da imam mira..a i ova bu vjerojatno do tad se pozdravila...jel ima pitaj boga kolko km...

Kolega na aroxu imao due+ s nardom...na stock radili pukla prva klipnjaca ubrzo..dosla druga stock pukla i druga klipnjaca onda se opametil i kupil topovu s punim polutkama...ta drzi za sad...i vrti se oko 13500okr...

ah....ima tih dogadaja...

mirano:
ja imam malossi sport na serijskoj radilica, promjenio ležaje( skf c3 stavio) i stavio nove semeringe i radiliica se razletila za 350 km, a bila je u odličnom stanju...klipnjača nije imala ni malo lufta.....jebiga sranja se događaju......najbolje ti je odmah stavit radilicu -ja sam uzeo topovu s plavim polutkama i na miru si, a ovako mi je dobio cilindar 2,3 manja risa(na sreću u nesreći), a klip i karike su za bacit.....

dino_sk:
ak imas para za midrace , onda imas para i za radilicu bar je to moje razmisljanje

osobno nebi isao na 11000+rpm bez radilice  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju