Tehnički kutak > Tuning skutera
Midrace na seriskoj radilici
fatal1ty:
Iskreno mene živciraju ovakva glupa pitanja...ne radilice s punim polutkama,pojačanim klipnjačama većih dimenzija i od boljih materijala postoje za bezveze...
Nemate pojma koje su to sile u pitanju,a dinamička izdržljivost serijske radilice je puno manja nego neke aftermarket.Ovo sa otapanjem klipnjača i to,odkrhnjavanjem komadića klipnjača,jednostavno se zove umor materijala ili recimo ako tvornički izliveni ili iskovani dio ima nepravilnost u strukturi materijala tu će doći do pucanja i takve dijelove možete reklamirat.Ali ne serijske radilice koje se vrte na 13000okr,šta je vama ljudi...pa one nisu predviđene za okretaje veće od serijskih.Čak ni za sport kiteve,mogu one radit,ali pitanje je koliko dugo i s kojom sigurnošću,zato jer je faktor sigurnosti bitno umanjen.
Drnda:
koliko ti je radilica do tada presla km...
ja se pravo razmisljam bih li bubnuo i samo malo teze role stavio, jer sada nemam love za drugi spuh, a samo rolama ograniciti vrtnju...
smi mi kazu da su pug radilice jako kvalitetne...
smmania:
a sta kazete na kombinaciju polini sport +nardo (minarelli lc hor.)
hoce li patit radilica ,stavio sam nove lezajeve
ivanm:
ja sam vozio base setupe na serijskim radilicama i nikad ništa..
sad planiram Polini sport isto na serijskoj i neće ništa bit..
jedino serijski ležaji NTN Taiwan mi "smrde" al imam SKF pa ću stavit ak prozuje..
Pupo:
Jbg, što se tiče radilice može potrajati a nemora. Meni je prdnula radilica na serijali nakon 8k km. Sa serijskom radilicom je sve čista kocka, kao što je netko rekao, nebi radili radilice za tunirane motore da netrebaju...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju