Tehnički kutak > Tuning skutera
Midrace na seriskoj radilici
Drnda:
znam, a prijatlj na pezou, imao replicu i jaci mirdrace spuh, neznam na koliko se vrtilio, ali su role bile 4.7 gr
kristijanSR70:
tak i meni na malosi sportu je serijska ali spuh mi je za midrace (polini 4race)....vrti ga dosta i evo već nekih skoro 12 000 km sve ok sa kitom i radilicom....kompresija ok.....a niti ga zagrijavam prije jesam a sad palim i gas.........ja se nebi usudio grunut nesto mid na blokove sa serijskom radilicom.....a mozda da imam para pa ono ko ga j.... ako ode......
Pupo:
--- Citat: kristijanSR70 - 19 Svibanj, 2009, 11:32:21 ---tak i meni na malosi sportu je serijska ali spuh mi je za midrace (polini 4race)....vrti ga dosta i evo već nekih skoro 12 000 km sve ok sa kitom i radilicom....kompresija ok.....a niti ga zagrijavam prije jesam a sad palim i gas.........ja se nebi usudio grunut nesto mid na blokove sa serijskom radilicom.....a mozda da imam para pa ono ko ga j.... ako ode......
--- Kraj citata ---
Dobro je ako samo ode radilica, a ako povuče nešto sa sobom!
veka84sb:
Neka radilica moze drzati neka ne ,nemogu se generalno usporedjivati ,jer neke su tvorinicki predimenzionirane i trpe vise...(npr piaggio ),neke su i na serijali sa spuhom vec kriticne (kopija mina masna...kinezi..) Tako da ovisi taj midrace na cega planiras staviti.
doritos:
sve je to kolko imas srece... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju