Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj skutercic sa xenonima :)

<< < (5/15) > >>

andy:

--- Citat: talenat - 18 Svibanj, 2009, 14:51:18 ---ja mislim da necu imati problema sa akumulatorom ;)
jer nocu skuter vozim max 1-1.5h , a preko dana mi ne svetli svetlo...i za to vreme i ako se isprazni akumulator napunice se za vece ;)
bas me briga neka se prazni i puni ... 30-40 eur je nov pa ako i crkne briga me, bar imam lepa svetla i sad mi auti blicaju kada im idem u susret  :icon_biggrin:

a niko mi nije komentarisao jesu mi dobri ovi tribali ?

--- Kraj citata ---

To ti nie dobra ideja, po zakonu i po danu moraš imat svjetla.. Mislim na motore obavezno.. ;)

ChRiStIaN:
Xenon ima pun k skutera, tak da nist novo, whats the point?!  :dontknow:

Al ima jedna stvar koaj mi nije jasna...zasto si pobogu iso radit psoeban salter za paljenje xenona?!  :dontknow:

Ja sam spojio direkt na akumulator (drugacije nemozes) i bez ikakvih prekidaca struju doveo do svjetla naprijed...

n0n4m3:

--- Citat: ChRiStIaN - 18 Svibanj, 2009, 17:31:36 ---Xenon ima pun k skutera, tak da nist novo, whats the point?!  :dontknow:

Al ima jedna stvar koaj mi nije jasna...zasto si pobogu iso radit psoeban salter za paljenje xenona?!  :dontknow:

Ja sam spojio direkt na akumulator (drugacije nemozes) i bez ikakvih prekidaca struju doveo do svjetla naprijed...

--- Kraj citata ---

sta ti oces rec da ti xenon non-stop radi ?  :toothy12:

talenat:

--- Citat: ChRiStIaN - 18 Svibanj, 2009, 17:31:36 ---Xenon ima pun k skutera, tak da nist novo, whats the point?!  :dontknow:

--- Kraj citata ---

stvarno jel ti xenon non stop radi :(
bez veze..

aerox92:

--- Citat: talenat - 18 Svibanj, 2009, 18:28:59 ---stvarno jel ti xenon non stop radi :(
bez veze..

--- Kraj citata ---
bezveze je da crpi struju non stop!talenat je to lijepo odradio! :)  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju