Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj skutercic sa xenonima :)
talenat:
Evo kako sam ja poceo sredjivati mog ljubimca smile.gif
sutra cu vam poslati i slike preko dana, da vidim sta jos da sredim.
tek veceras sam to stavio, zapravo celo popodne sam se mucio sa tim sta i kako povezati da dobro radi.
posto sam video da nece biti dobro, da sve to povezem sa prekidacem koje koriste klasicna svetla.
Doveo sam kabal direktno sa akumulatora i napravio jedan prekidac sa kojim palim xenone, za sada sve radi savrseno.
aeroxtuning:
aj objasni postupak detaljan ako nije problem,kako si spojio sve ovo i poslikaj po danu far izgasen da vidimo kako leca stoji.hvala
doritos:
bravo talenat :icon_thumright:
super :icon_thumright:
talenat:
--- Citat: aeroxtuning - 17 Svibanj, 2009, 23:34:24 ---aj objasni postupak detaljan ako nije problem,kako si spojio sve ovo i poslikaj po danu far izgasen da vidimo kako leca stoji.hvala
--- Kraj citata ---
aj ukratko cu..
posto svetla original ne dobijaju struju direktno sa akumulatora, morao sam dovesti struju direktno sa akumulatora, jer je ovaj orig napon varirao i odlucio sam se za direknto povezivanje.
doveo sam kablic sa akumulatora i napred sam napravio pored desne rucke mali prekidac na koji palim svetlo.
samo povezivanje je dosta lako..nema sta da se pogresi...za sada sve radi super.
aeroxtuning:
koliko dugo moze raditi?jel se brzo trosi akumulator?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju