Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj skutercic sa xenonima :)
mrcina:
kod mene na x9 ide paljenje i xenon zajedno ako ostane orginal kak je složeno u tvornici, dakle dva največa potrošača odjednom opterete akumulator od 12v 10mA dakle upali se xenon i anlaser u najnezgodnijem trenu pa sam napravio isto što i naš kolega sklopku za svjetla i sad nema preopterečenja kod paljenja skutera.kresnem ga i prije nego krenem upalim svjetla.
ChRiStIaN:
--- Citat: talenat - 18 Svibanj, 2009, 18:28:59 ---stvarno jel ti xenon non stop radi :(
bez veze..
--- Kraj citata ---
ako nisi znao skuteri od 2003.-e nadalje (izuzev kineza) imaju tvornicki nastelano da nemres, da, NEMRES ugasit svjetlo! Dakle cim okrenem kljuc pali mi se svjetlo...al palim sa dugim da nebi zaribao xenon zbog blinkanja kod paljenja...
i ne radi non stop...po danu dugo picim a navece xenon ;D
exfreerider:
Na nove runnere se da ugraditi prekidać za svijetla sa starih modela,korisna stvarćica :frajer:
mrcina:
--- Citat: ChRiStIaN - 18 Svibanj, 2009, 19:26:48 ---ako nisi znao skuteri od 2003.-e nadalje (izuzev kineza) imaju tvornicki nastelano da nemres, da, NEMRES ugasit svjetlo! Dakle cim okrenem kljuc pali mi se svjetlo...al palim sa dugim da nebi zaribao xenon zbog blinkanja kod paljenja...
i ne radi non stop...po danu dugo picim a navece xenon ;D
--- Kraj citata ---
viš ovo je dobra ideja
ChRiStIaN:
pa da...audi style...po danu normala svjetlo navece xenon! :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju