U ducanu mi gledali i za moj skuter (sr50 ditech replica 02') pišu u katalogu čak 3 različite težine; 5.5g, 6.5 i 7.5g??
Jel' znade netko provjereno koja je original tvornicka težina?? Par ljudi mi je reklo da je 7.5g ali nisu 100% sigurni.
Inace skut je ful serijala.
I da pitam jel' mi se isplati kakvo kemijanje sa težinama?? Važnija mi je konačna brzina nego ubrzanja ali gore u servisu me uvjeravaju da ako stavim teže da cu dobiti nešto sitno više na konačnoj (~5kmh) ali cu zato izgubiti linearnost u ubrzanju i moguce su te tkz. rupe prilikom ubrzavanja a u slučaju lakših rola onda mi je obratno. Šta mi vi preporučate da kemijam ili da ostavim sve stock (kako je i bilo dosad uvijek)?? Relativno sam zadovoljan kako ubrzanjima tako i konačnom (~90kmh) ali ako bih mogao dobiti vecu konacnu zašto ne...
I još me zanima zašto su cijene remenja tako razlicite od ducana do ducana a radi se o originalnom kataloskom proizvodu?? Eto konkretno tu kod mene me traže 180kn, na drugom mjestu 150kn, na trecem pak 120kn a u jednom selu (Draganici) ravno 97kn... Jel' to sve ipak isto ili pak postoje kakve razlike (na oko su meni naravno svi isti). Napominjem da to nisu od kevlara i šta ti ja znam vec remeni po katalogu.
Ajd isprika šta sam malo zakomplicirao post no eto bolje da pitam nego da skitam