ma sinko o čemu ti pričaš,kao Hajduk to sramoti HNL.Pa čoviče da Hajduka nije bilo nebi mi ni upali u Ligu prvaka a ne pretkola.Jeli se ti možda sićaš Hamburga SV( na Poljudu 56000ljudi),Tottenhama 91. kada je Hajduk zbog rata mora igrat u Linzu,Ajaxa 93.godine,Benfice,Steaue,Andrlecht,Legea Wien 94.godine,Rome,Fiorentine,Fulhama,Schalkea,Malmoa i drugih manjih klubova.Pa Dinamo uopće nema svoje povjesti niti on postoji u povjesti jer ni dan danas neznate kako se kod osnivanja zva klub možda Hašk Građanski,Croatia,Dinamo ili kako već.Prošlu sezonu ste odigrali utakmicu protiv nekog većeg kluba Arsenala pa se već kurčite.Da nije Hajduka još bi bili u prvon pretkolu KUPA UEFA ili INTERTOTO KUPA.
Vaša jedina srića je ta što je Tuđiman sponzorira klub i kupova prvenstva što je rezultiralo debaklima u europi.Tako je i Hajduk otkad je doša Grgić i Štimac počea kupovat utakmice i uzimat lovu iz kluba i Hajduk je počeo propadat u Euro kupovima.Vaš Mamić van obećava brda i doline a nema ni osnovne škole.Eto koja budala van vodi klub.Ni mi se nemožemo pohvalit lipoj upravi ali ustrajemo u rješavanju tog problema.Koliko je BBB bilo na utakmivcama i gostovanjima kad je Dinamo se borio za opstanak u ligi?
??Davali su van besplatan ulazak u stadion a vi niste dolazili.Daj pokrij se ušima i šuti i ti i tvoji BBB.Vjernija je skupina Kohorta nego vi.Je Osijek loš i nije dobar na tablici ali bar podržavaju svoj klub i kad gube i kad tuku.
Što se tiče atmosfere i navijanja vi niste ni blizu Torcidi ni u bakljadama,ni u koreografiji ni u navijanju.
Evo ti samo ova sezona.U zagrebu smo na Maksimiru napunili cili Jug.Zapalilo se hrpa bengalki
dok ste vi u Splitu zapalili maksimalno 2-3 bengalke.Što se tiče koreografije vi je ne napravite ni na utakmici protiv Hajduka a kamoli manjin utakmicama.Mi smo ove sezone napravili koreografiju na Međimurju,Rijeci,Dinamu(i u prvenstvu i u kupu).Toliko o tome
Što se tiče reprezentacija,ja mislin da je vidljivo koliko se zakida Split i Poljud u reprezetativnim utakmicama zahvaljujući Markoviću,Srebriću,Mamiću i ostaloj bandi ali Marković je Bogu fala pokaza svoju sposobnost pa van ga eto,nama ne triba.
Uostalon drago mi je da Hrvatska igra u Maksimiru(kad već đubrad neda na poljud) jer jedino tako napunite stadion,pa će te tim novcima od ulaznica moć izgradit ono smeće od stadionakoje neliči na stadion