Ostalo > Sportski kutak
VULIĆ odlazi iz Hajduka?!
Goran:
--- Citat: StreetRunner - 14 Travanj, 2007, 12:05:33 ---
--- Citat: aeroman - 14 Travanj, 2007, 02:21:34 ---Meni je žao Vulića jer ga svaki put odjebu,a kad je najteže zovu ga da uskoči i on to dobro odradi,nedobije kvalitetna pojačanja,nego neke zvijezde u usponu i ode sve u vodu,opet nevalja.Ovaj Pudar nije nešto extra ko što je bio ĆIRO u Hajduku :icon_biggrin: :icon_biggrin:al nadam se da će nešto napravit dobroga za Hajduka jer Dalmacija nezaslužuje gledat ovakav nogomet :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
imaš pivu od mene :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Vulić je debil na kvadrat!!!uvijek kad izgubi od Dinama kuka i izvlači se na suce, nikad nije rekao da je Dinamo zasluženo pobjedio, pa ne mogu uvijek suci biti u krivu, gubi od Pule na Poljudu i opet mu nisu suci dobri uvijek oni njega kradu....ne može dobiti Pulu, muči se s Cibalijom,a kamoli da dobije Dinamo!Dinamo je za klasu jači od Hajduk!!! ma debilčina koja ne zna voditi momčad, on i nije dostojan voditi ekipu poput Hajduka!Čovjek uopće nije realan!Baš mi ga je žao što je tako glup i jadan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:
StreetRunner:
--- Citat: Goran - 16 Travanj, 2007, 22:56:33 ---
--- Citat: StreetRunner - 14 Travanj, 2007, 12:05:33 ---
--- Citat: aeroman - 14 Travanj, 2007, 02:21:34 ---Meni je žao Vulića jer ga svaki put odjebu,a kad je najteže zovu ga da uskoči i on to dobro odradi,nedobije kvalitetna pojačanja,nego neke zvijezde u usponu i ode sve u vodu,opet nevalja.Ovaj Pudar nije nešto extra ko što je bio ĆIRO u Hajduku :icon_biggrin: :icon_biggrin:al nadam se da će nešto napravit dobroga za Hajduka jer Dalmacija nezaslužuje gledat ovakav nogomet :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
imaš pivu od mene :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Vulić je debil na kvadrat!!!uvijek kad izgubi od Dinama kuka i izvlači se na suce, nikad nije rekao da je Dinamo zasluženo pobjedio, pa ne mogu uvijek suci biti u krivu, gubi od Pule na Poljudu i opet mu nisu suci dobri uvijek oni njega kradu....ne može dobiti Pulu, muči se s Cibalijom,a kamoli da dobije Dinamo!Dinamo je za klasu jači od Hajduk!!! ma debilčina koja ne zna voditi momčad, on i nije dostojan voditi ekipu poput Hajduka!Čovjek uopće nije realan!Baš mi ga je žao što je tako glup i jadan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:
--- Kraj citata ---
ej nemoj tako.Daj pa siti se samo kakav je Hajduk bija prošle sezone,nije moga nikoga dobit i jedva se izvuka.Kad je Vulić doša na lito momčad je cila bila u kaosu jer je to bila najgora sezona u povjesti Hajduka.On je cilu momčad dignio i sastavio ekipu koja je sve do nedavno konkurirala Dinamu za naslov prvaka a sve zahvaljujući VULIĆU koji je najzaslužniji za ovog Hajduka danas.Da te podsjetim,
prva utakmica Dinama i Hajduka u Zagrebu(prvenstvena) Vulić nije htio doć u studio HRT jer ga je Ivanković uvrijedio našto se Vulić odlučio na takav protest(za što je kažnjen novčanon kaznon).
Druga utakmica(kup) u Zagrebu Vulić se apsolutno nije žalio na utakmicu već je rekao da je dosta i zadovoljan ishodom(kako je moglo biti) i nije bilo nikakvih repova nakon utakmice.
Treća utakmica(kup) u Splitu je bila totalna krađa protiv Hajduka i to niko nemože poreć.Ako neko kaže da nije onda neka nikad više negleda nogomet ili neka kupi cvike sa odgovarajućom dioptrijom.
Jesi prominija mišljenje ili još nisi uzeo cvike
Goran:
Kakva krađa, da ste zabili i onaj treći gol koji uopće nije bio a to je dokazala i sudačka komisija i svi ostali, mi Dinamo bi vas opet stigli jer Dinamo igra koliko treba, a ta dva gola na Poljudu su nam bila dovoljna, budite sretni što ste zabili i ta dva krumpira koja vam je Lončarić poklonio!Ajde nek ti bude priznat taj GOL poklanjamo vam ga opet je 3:2 i opet smo bolji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mislim o čemu pričati kad ste loši!Budi realan!!! :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:VULIĆ je seljačina na potenciju, ajde barem nije toliko glup jer ipak čovjek kuži da nije to posao za njega odnosno da ne može izvršiti svoje dužnosti na klupi Hajduka!!!!- kad je rekao "više nikad neću biti trener Hajduka"- svjestan je da to nije za njega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_thumright: :icon_thumright: :jerk: :jerk: :icon_thumright: :icon_thumright: :hello: :hello:
StreetRunner:
--- Citat: Goran - 17 Travanj, 2007, 20:42:15 ---Kakva krađa, da ste zabili i onaj treći gol koji uopće nije bio a to je dokazala i sudačka komisija i svi ostali, mi Dinamo bi vas opet stigli jer Dinamo igra koliko treba, a ta dva gola na Poljudu su nam bila dovoljna, budite sretni što ste zabili i ta dva krumpira koja vam je Lončarić poklonio!Ajde nek ti bude priznat taj GOL poklanjamo vam ga opet je 3:2 i opet smo bolji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mislim o čemu pričati kad ste loši!Budi realan!!! :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:VULIĆ je seljačina na potenciju, ajde barem nije toliko glup jer ipak čovjek kuži da nije to posao za njega odnosno da ne može izvršiti svoje dužnosti na klupi Hajduka!!!!- kad je rekao "više nikad neću biti trener Hajduka"- svjestan je da to nije za njega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_thumright: :icon_thumright: :jerk: :jerk: :icon_thumright: :icon_thumright: :hello: :hello:
--- Kraj citata ---
TI SI OČITO PREGLUP DA SHAVTIŠ NEKE STVARI TAKO DA JA VIŠE NEĆU RASPRAVLJAT S TOBON.
Vulić je sam da otkaz posli Varteksa(kad smo dobili jedva,zahvaljujući Gabriću) jer je vidio da ekipa pada i nije želio napravit sranja u kupu jer je želio najbolje Hajduku i dao je odmah otkaz što ovi nisu prihvatili.
A ti kad si toliko glup i nevidiš očite stvari tebi netribaju cvike jer slijepima ni cvike nemogu pomoć
Goran:
--- Citat: StreetRunner - 18 Travanj, 2007, 14:40:42 ---
--- Citat: Goran - 17 Travanj, 2007, 20:42:15 ---Kakva krađa, da ste zabili i onaj treći gol koji uopće nije bio a to je dokazala i sudačka komisija i svi ostali, mi Dinamo bi vas opet stigli jer Dinamo igra koliko treba, a ta dva gola na Poljudu su nam bila dovoljna, budite sretni što ste zabili i ta dva krumpira koja vam je Lončarić poklonio!Ajde nek ti bude priznat taj GOL poklanjamo vam ga opet je 3:2 i opet smo bolji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mislim o čemu pričati kad ste loši!Budi realan!!! :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:VULIĆ je seljačina na potenciju, ajde barem nije toliko glup jer ipak čovjek kuži da nije to posao za njega odnosno da ne može izvršiti svoje dužnosti na klupi Hajduka!!!!- kad je rekao "više nikad neću biti trener Hajduka"- svjestan je da to nije za njega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_thumright: :icon_thumright: :jerk: :jerk: :icon_thumright: :icon_thumright: :hello: :hello:
--- Kraj citata ---
TI SI OČITO PREGLUP DA SHAVTIŠ NEKE STVARI TAKO DA JA VIŠE NEĆU RASPRAVLJAT S TOBON.
Vulić je sam da otkaz posli Varteksa(kad smo dobili jedva,zahvaljujući Gabriću) jer je vidio da ekipa pada i nije želio napravit sranja u kupu jer je želio najbolje Hajduku i dao je odmah otkaz što ovi nisu prihvatili.
A ti kad si toliko glup i nevidiš očite stvari tebi netribaju cvike jer slijepima ni cvike nemogu pomoć
--- Kraj citata ---
Debilčeku daj malo vidi što pišeš i kako komentiraš!Ma nije trebao ni uzet tu dužnost kad ju ne zna obavljati kako treba, a ne daje otkaz kad je najveća frka u koju se je sam uvalio!Vi ste bogci GLUPANE,radi vas i jesmo u 1 pretkolu lige prvaka(DEBRECEN,SHELBOURNE,DUNAFER)radi vas jadnih nesposobnih tovara uvijek ispadnemo kad nas predstavlja jadni i bijedni Hajduk!Daj se upucaj i upucaj sve ostale nesposobne kao što su Vulić i ostala svita koja ne može ostvariti pobjedu u Europi! :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju