Ostalo > Sportski kutak

VULIĆ odlazi iz Hajduka?!

<< < (3/4) > >>

aeroman:

--- Citat: Goran - 18 Travanj, 2007, 19:53:20 ---
--- Citat: StreetRunner - 18 Travanj, 2007, 14:40:42 ---
--- Citat: Goran - 17 Travanj, 2007, 20:42:15 ---Kakva krađa, da ste zabili i onaj treći gol koji uopće nije bio a to je dokazala i sudačka komisija i svi ostali, mi Dinamo bi vas opet stigli jer Dinamo igra koliko treba, a ta dva gola na Poljudu su nam bila dovoljna, budite sretni što ste zabili i ta dva krumpira koja vam je Lončarić poklonio!Ajde nek ti bude priznat taj GOL poklanjamo vam ga opet je 3:2 i opet smo bolji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mislim o čemu pričati kad ste loši!Budi realan!!! :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:VULIĆ je seljačina na potenciju, ajde barem nije toliko glup jer ipak čovjek kuži da nije to posao za njega odnosno da ne može izvršiti svoje dužnosti na klupi Hajduka!!!!- kad je rekao "više nikad neću biti trener Hajduka"- svjestan je da to nije za njega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_thumright: :icon_thumright: :jerk: :jerk: :icon_thumright: :icon_thumright: :hello: :hello:

--- Kraj citata ---
TI SI OČITO PREGLUP DA SHAVTIŠ NEKE STVARI TAKO DA JA VIŠE NEĆU RASPRAVLJAT S TOBON.
Vulić je sam da otkaz posli Varteksa(kad smo dobili jedva,zahvaljujući Gabriću) jer je vidio da ekipa pada i nije želio napravit sranja u kupu jer je želio najbolje Hajduku i dao je odmah otkaz što ovi nisu prihvatili.
A ti kad si toliko glup i nevidiš očite stvari tebi netribaju cvike jer slijepima ni cvike nemogu pomoć

--- Kraj citata ---
Debilčeku daj malo vidi što pišeš i kako komentiraš!Ma nije trebao ni uzet tu dužnost kad ju ne zna obavljati kako treba, a ne daje otkaz kad je najveća frka u koju se je sam uvalio!Vi ste bogci GLUPANE,radi vas i jesmo u 1 pretkolu lige prvaka(DEBRECEN,SHELBOURNE,DUNAFER)radi vas jadnih nesposobnih tovara uvijek ispadnemo kad nas predstavlja jadni i bijedni Hajduk!Daj se upucaj i upucaj sve ostale nesposobne kao što su Vulić i ostala svita koja ne može ostvariti pobjedu u Europi! :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:

--- Kraj citata ---
Ti to sad sa stajališta vjernog purgera  :icon_thumright: Tako sei očekuje od purgera da reagira kad dira neko njegov klub.Ali mani se Hajduka i njegove politike jer ja sa neutralnog stajališta mogu objektivno ocijenit Vulića i reći da je to pravi Dalmoš koji bi za Hajduka srce dao što se za Dinamove trenere nebi moglo reći!!A što se tiče Europe nemoš na to zamjerat Hajduku jer ni Dinamo nema ekipu za Europu nit je napravio u Europi više od Hajduka!!Jedno se nemože poreći a to jeda je atmosfera na Poljudu najjača oduvjek i uvijek sam kao navijač Osijeka zavidio na tome Hajduku jer je UVIJEK imo podršku NAVIJAČA!!! :icon_thumright: A kad dođu u Osijek nema bolje fešte,Zapijemo se uvijek i zakon je zato što kod nas u Slavoniji ima puno tovara čiji su starci tu došli i ostali vjerni Hajduku :icon_thumright: I vjerujem kad bi StreetRunner došo tu kvalitetno bi se zapili :icon_thumright: Bio sam vjerni kohortaš i znam šta su gostovanja(jedino nisam volio,i mrzim ih i sada REČANE,Vinkovčane i Purgere)jer znam kako je tamo doći navijt za svoj klub ako si u manjini..I molim da mi ovi navijači koji nisu vidli tekmi a seru o nekom navijanju ne komentiraju post jer pravi ljudi koji prate HNL znaju o čemu se radi.Mogo bi o navijanju napisat knjigu jer mi je to bio stil života i nikad ne odem na tekmu ko pičkica pljeskat nego bodrit svoj klub,popušit batine ak treba(za klub koji te ne šljivi i doživljava te ko huligana zbog Baklje!!!)Nama je klub svetinja a drugima je predmet foliranja na račun drugih...evo ak sam nekog uvrijedio ispričavam se al ovo je moj stav Hrvatskog nogometa,navijanja i doživljaja stečenih na TRIBINI a ne pred TV-om!!!!!!!!Raspiso se ja previše al se nadam da će se pravi navijači pronać u ovom textu!!! :icon_thumright:

enigma:
zamolit ću vas samo bez uvreda....

rasprava je dobrodošla, al ne i vrijeđanja, omalovažavanja i slično

dovoljno se reklo o ovoj temi

gorane ti si novi ovdje i molim te da se pridržavaš pravila foruma...

StreetRunner:
Aeroman ja neznan kako da ti se odužin za ovi tekst,ne samo što si pohvalio Torcidu nego općenito o Hrvatskom nogometu koji je općenito blago rečeno loš.AEROMAN SKIDAN TI KAPU :sign201: :sign201: :sign201: :sign201: :sign201: :sign201:

Ali biti Ultras,navijat i podržavat svoj klub,dobit i batine ako triba kako kažeš jer klub nije klub bez svojih vjernih navijača koji su tu "i kad gube i kad tuku".Klub nije klub bez nas,mi smo taj 12 igrač,taj libero svakog kluba.
Još nešto,klub predstavlja tvoj grad,ti si tu rođen,živiš tu,podržavaš svoj klub.Samo eto sve više momaka nepodržavaju svoj "matični" klub nego npr.Varaždinac navija za Dinamo ili Osječanin za Dinamo ili drugi primjeri,i to me strašno živcira.

Aeroman nikad do sad nisan bija na gostovanju u Osijeku ali mlad san još pa ima vrimena i za gostovanja ali domaće utakmice ne izostajen i tu san uvik nazočan.Drago mi je čut da se Torcida ponaša tako kako si reka,jer ono što su napravili BBB(kad su izboli i napali jednog momka) to je sramota i kukavički.Da se je to napravilo nekom Torcidašu oni nebi izašli živi iz grada.
Od kupa Hajduk-Dinamo kad su BBB upali u 6,30 ujutro u Split i počeli razbijat grad,BBB se stalno hvale time,a pošto vidin da je i Goran BBB reći ću van sad nešto o njihovon hvaljenju i hvalisanju:
Kad su oni upali u Split u 6,30 na Bačvice nije bilo žive duše tako da su mogli šta oće.Ali kad se čula neka buka i nered doletili su i Splićani i vatali ih ali su BBB  ZAMISLITE pobigli panduriji u zagrljaj da ih privedu.

Toliko o ovom mom podužem tekstu kojeg zna svaki "pravi" navijač svog kluba

aeroman:
Ma zna se ko su pravi navijači  :icon_thumright: A što se tiče onog u Osijeku kad su izboli dečka to su upali na Sjenjak sa Osijekovim šalovima i njih 12 jednog uhvatili,i još ga izboli,a čim se to čulo na stadionu su svi pripadnici Kohorte izašli i slijedio je okršaj s pandurima koji su se odma grupirali i u juriš tukli od 10 do 50god sve koji su ostali.
Pandurska gamad!Zato sam i prestao kao prije ić na tekme.Kad vas ima i opet nemožete izać na kraj s pandurima kak ćemo mi??
Al sve su to navijačka sranja dok se ne pređe granica.U Rijeci pred policijskom postajom čekamo,nedaju nam panduri da se maknemo,a Armada kamenuje kombije??Al to je slijedilo zbog našeg opijanja,demolirali neki kafić(Par baklji i malo razbijanja :laughing7: :laughing7:)pa smo i zaslužili al šta bi sad kad njih dvadesetak dođu vlakom mi bi ih trebali kamenovat a oni nemogu mrdnit od murije,a trebaju proć pola grada :laughing7: :laughing7:  Sve su to navijačke Čari :laughing7: Za koje idemo na tekme a ne jest kokice :laughing7:

StreetRunner:
e to što si reka da nemožemo izać na kraj s pandurijon.Pandura ima manje nego navijača i sad je tu problem kad triba krenit i potuć se snjima.Na utakmicu dođe dosta "dice" i onda kad se triba zakačit s njima i kad triba krenit ovi pobignu i onda ostane mala grupica koju ovi naravno svladaju i privedu.
A kad te privedu onda si najeba,nakon toga si građanin drugog reda gdje god dođeš.Ja san dosad priveden 2 puta a oba puta san pušten.Prvi put su me trojica privela jer san pio alkohol u krugu oko stadiona(što se po novom zakonu nesmi).Priveo me u đip i legitimira,te održđa prediku i na sriću pustio.Drugi put je bilo kad san prilazio ja i ekipa priko ceste tako da smo napravili dobru kolonu(4 trake su bile).Opet me nakon legitimacije pustili jer ipak su oni interventna a ne prometna i nesmiju se micat sa svog mista.A štaš iman sriće :laughing7: :laughing7:
 Šta je reć da Goran ne komentira ništa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju