Ostalo > Sportski kutak

VULIĆ odlazi iz Hajduka?!

(1/4) > >>

enigma:
http://www.net.hr/sport/page/2007/04/06/0133006.html

istina?

mislim da bi pudar mogao biti dobro rješenje za hajduk, dobre rezultate je napravio s šibenikom a vuliću je ovo već 3-4 mandat na klupi hajduka...već je došlo do zasićenja...

još kad bi se (najvjerojatnije hoće) vratit rapajić i tudor na ljeto, mogli bi konkurirat dinamu...(pod uvjetom da netko kupi eduarda i modrića :laughing7: :laughing7:  ..šala...

StreetRunner:
a evo Vulić otiša.Neman šta reć nego HVALA mu nasvemu dosad.
Samo da podsjetin ovo je već 3 put da prikraj sezone odlazi iz kluba.Ja mu skidan kapu i neman ništa proti njega :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

enigma:
mora se reći da je trofejan trener, svaka čast...

dobar potez, uzet pudara koji se već iskazao i koji ima karizmu i hrabrost. dokazao je da od mladih igrača može stvoriti ekipu (šibenik) zato se nadam da će se zahvalit ponajprije žiliću i sličnima.. :happy3:

aeroman:
Meni je žao Vulića jer ga svaki put odjebu,a kad je najteže zovu ga da uskoči i on to dobro odradi,nedobije kvalitetna pojačanja,nego neke zvijezde u usponu i ode sve u vodu,opet nevalja.Ovaj Pudar nije nešto extra ko što je bio ĆIRO u Hajduku :icon_biggrin: :icon_biggrin:al nadam se da će nešto napravit dobroga za Hajduka jer Dalmacija nezaslužuje gledat ovakav nogomet :icon_thumright:

StreetRunner:

--- Citat: aeroman - 14 Travanj, 2007, 02:21:34 ---Meni je žao Vulića jer ga svaki put odjebu,a kad je najteže zovu ga da uskoči i on to dobro odradi,nedobije kvalitetna pojačanja,nego neke zvijezde u usponu i ode sve u vodu,opet nevalja.Ovaj Pudar nije nešto extra ko što je bio ĆIRO u Hajduku :icon_biggrin: :icon_biggrin:al nadam se da će nešto napravit dobroga za Hajduka jer Dalmacija nezaslužuje gledat ovakav nogomet :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
imaš pivu od mene :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju