Eto, ja sam jedan Zaprešićan, Zagorac i nisam "iskompleksiran" jer "navijam za umjetni klub bez tradicije". Uostalom, pogrešno je da se počnemo regionalno dijelii i generalizirati cijele skupine ljudi zbog šake jada (čitaj: Mamića i Markovića) koja radi samo za svoj račun i nije ih briga što proizvode mržnju između sjevera i juga Hrvatske
Do Tuđmanove ere bio sam žestoki navijač Dinama, danas umjereni. Dovoljno umjeren da bih priznao da je ona fantomska tvorevina "Croatia" imala u azdoblju 1993-1999 status jednak Crvenoj Zvezdi u bivšoj Jugi. Dovoljno sam umjeren da bih i priznao da se Hajduku (a i Ddalmaciji kao regiji) tada nanosila velika nepravda.
Da, Torcida ima pravo braniti Hajduk pred tiranijom onog primitivca u fotelji "izvršnog dopredsjednika". Torcida ima pravo isukati i figu Markoviću i ovakvom HNS-u jer je svakom normalnom navijaču reprezentacije već zlo od opravdanja zašto nacionalna momčad ne igra u Splitu. Torcida ima pravo isukati figu HNS-u zbog toga jer radi u interesu jednog čovjeka - Zdravka Mamića. U pravu ste, zbog svega toga Maksimir je uvijek prazan.
Torcidaše bih zamolio da ne padju na provokacije desetak primitivaca koji ovdje provociraju. Kao aktivni navijač, Boys, sredinom i krajem devedesetih bilo je tuča, ali nikad mi nije palo na pamet da Torcidu, Hajduk, SPlit i Dalmaciju omalovažim ili da im oduzimam pravo pripadnosti nacionalnom korpusu ( zbog toga mi se još više povraća od Mamića, Markovića i njihovih poltrona).
Prave BBB bih, s druge strane, zamolio da skinu već jednom tog Mamića, javno se ograde od "Croatijinih" naslova (naročito od onih 1996 i 1999), a ne da se troše u raspirivanju mržnje prema jugu Hrvatske jer ionako u ovom slučaju nemaju argumenata pljuckati po Hajduku.
Ipak, moram spomenuti jednu Hajdukovu "crnu mrlju" - sezona 2004/2005. Ima li netko dovoljno hrabar da prizna da je Inker tada pokraden u dvije utakmice s Hajdukom koje su izravno odlučivale o naslovu? Ili se ovaj slučaj može svesti samo pod ono da <"velika riba uvijek i svugdje jede malu"?
Pozdrav i najte zameriti...
evo jedan navijač dinama s kojin bi rado popia kavu..