Tehnički kutak > Tuning skutera
Ugasio se i sad klip i karike rika ??? Update !!!
doritos:
moguce semering a i dovod goriva, vakum pumpa,crjeva...
RimSo:
--- Citat: doritos - 17 Svibanj, 2009, 10:55:49 ---moguce semering a i dovod goriva, vakum pumpa,crjeva...
--- Kraj citata ---
Provjereno da gorivo ide u karb..skinem crijevo od goriva i počnem da kurblam vakuum izbaci gorivo..pušem vakuum radi..sad nemam čime da skinem variomat da provjerim semering..
doritos:
meni ti je skut u leru radio sve ok, dok sam se vozio na negdje 80-90kmh samo bi se ugusio i poceo gasiti i nakon kad bi brzina pala na 40-50kmh opet primao gas ...neznam, probavaj...skut mi je bio probao domagoj perkusic u servisu i ugasio mu se na pola put, i kaze da mi je ostajao bez benge il vakum il karb...malo cacksj-naci ces kaj je...
Benjamin:
eto covijek se vozio s 2 deci mjesavine i nikad problema...niti svijecica riknula niti garezi na klipu neka nenormalna sad..sve ono normalno..prodes s prostom i nema je vise...
tak da neznam ja sma sma prosljedio info...
ali 1 deci je definitivno premalo po meni...ja bi metnuop 1.5..
Ali se ne zamaram s tim imam mjesalicu i boli me dolac...
RimSo:
--- Citat: Benjamin - 17 Svibanj, 2009, 12:46:01 ---eto covijek se vozio s 2 deci mjesavine i nikad problema...niti svijecica riknula niti garezi na klipu neka nenormalna sad..sve ono normalno..prodes s prostom i nema je vise...
tak da neznam ja sma sma prosljedio info...
ali 1 deci je definitivno premalo po meni...ja bi metnuop 1.5..
Ali se ne zamaram s tim imam mjesalicu i boli me dolac...
--- Kraj citata ---
Ok što se tiče mješavine nije problem da vas poslušam..i ubuduće stavljam 2dl..e sad je problem kako skut upalit..gorivo nikako ne ide u cilidar..kako da riješim taj problem ??? :icon_scratch: :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju