Tehnički kutak > Tuning skutera
Ugasio se i sad klip i karike rika ??? Update !!!
RimSo:
E ovako..ovo je prvi puta da mi se desilo..danas odlučio da idem na meet koji je bio udaljen oko 30km..nije puno..i krenem ja..kad kroz jedno 12km odjednom mi nestade struje i skuter se ugasi..ja za kurblu odmah se upali..krenem dalje i krzo 50metara stanem da odmori..ima čudan miris..odmorio 10min i nstavio dalje..kroz nekih 5km opet isto..i tu sam odmorio..i opet nakon nekih 10km..onda sam stigao i ostavio motor..prosao i defile od nekih 10km i nista..krenem doma, skoro navečer..ladno vrijeme..nakon 8km opet crkne..ja odvrnem svjećicu bila na NGKBRH8R ja mislim..stavim BOSCH..malo dalje isto..onda stavim Super Bosna..i za veliko čudo odvezem oko 20km u komadu..stanem da se odmorim kad neće da više upali...kaj sad da radim ?...
Benjamin:
nekak mi smrdi to na neko pregrijavanje cilindra...i kad se ohladi radi...
kriva toplinska vrijednost svijecice...
I jel dobra mjesavina je pitanje..
RimSo:
--- Citat: Benjamin - 16 Svibanj, 2009, 23:25:12 ---nekak mi smrdi to na neko pregrijavanje cilindra...i kad se ohladi radi...
kriva toplinska vrijednost svijecice...
I jel dobra mjesavina je pitanje..
--- Kraj citata ---
Ma ja sam mislio na pregrijavanje cilindra..ajd OK za danas kad je dnevna temperatura bila oko 20c..al sad u veče kad je oko 10c mislim da ne dolazi do pregrijavanja..mješavina je rađena na 5l benzina 1dl ulja..ulje je Silone 2T scooter od fucha il tako nekako...7€ je litar..do sad je dobro služilo..a prije par dana sam bacio 42km u komadu nije nigdje stao nit je bilo pauze..
Benjamin:
premalo..jako premalo...
na 5l ide 2 deci negdje
ak nemas opce mjesalicu nego radis potpuno sma mjesavinu..
to je najvjerojantije taj problem..neoviso o temp je ..malo mu duze treba ali se pregrije..
RimSo:
--- Citat: Benjamin - 16 Svibanj, 2009, 23:33:27 ---premalo..jako premalo...
na 5l ide 2 i nes sitno deci ....
ak nemas opce mjesalicu nego radis potpuno sma mjesavinu..
to je najvjerojantije taj problem..neoviso o temp je ..malo mu duze treba ali se pregrije..
--- Kraj citata ---
Jbg..neznam šta da kažem..ako ujutro upalim morat ću poboljšat ulje..piše 1:100..do sad je sve bilo OK..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju