Tehnički kutak > Tuning skutera
Ugasio se i sad klip i karike rika ??? Update !!!
Benjamin:
zbog pregrijavanaj su se karike mozda zapekle ili ostetile...
mozda mu je sad slabija kompresija pa nece upaliti...ili je semering ak nije dobro bio metnuti pa propusta falš zrak...
doritos:
meni ti je skut tako istoradio, vozimvozim i ugasi se..jedva skuzi kaj je...vakum pumpa i ono crjevo preko koje vuce benzin se zastopala, kupio drugo crjevo od auta i nema vise problema sa time :icon_thumright: probaj to vidjeti...
gumy:
nema potrebe za tako jako mješavinom, 2 do 2.5 % maksimum ak sam radiš, ak imalo provjeravaš svječicu vidjet ćeš zašto preko toga nevalja ići...
duje87:
--- Citat: Benjamin - 16 Svibanj, 2009, 23:33:27 ---premalo..jako premalo...
na 5l ide 2 deci negdje
ak nemas opce mjesalicu nego radis potpuno sma mjesavinu..
to je najvjerojantije taj problem..neoviso o temp je ..malo mu duze treba ali se pregrije..
--- Kraj citata ---
s ton tvojonn mjesavinon bi skupia toliko garezi na klipu da bi tek onda sjeba skuter,a da ne kazen da bi mu svicica trajala 5 dok ne bi skuppila toliko garezi da bi riknila..
koliko sna ja upoznat serijske misalice rade oko 2 posto mjesavinu i na vespi mi je bila 2 posto mjesavina,a sad za neke kemije tuninge i ostalo tu ne znan,al sigurno nije 4 posto mjesavine,vjerojatno 2,5posto max,a i to sve dosta ovisi na kojen se gasu vozis jer sigurno nije isto kad si na leru ili kad si na punon gasu..i zato meni lipo radi misalica i misli umisto mene :laughing6: i nema tih para da je ja skinen,makar mi 6 puta motor bloka(iako dosad nikad nije zakazala) =)
znaci na 10 litara goriva 2ipo deca ulja,na 5 litara 1,25 ulja..ako sma misas ima za kupit preciznu mjericu koju mos uvik drzat ispoid sica :P
RimSo:
Evo ovako :icon_scratch: Izašao skoro da probam da upalim..ja na kurblu kad ono bum na auspuh.. :dontknow: ne kontam šta je to..imal neko neku ideju..na svjećici ima iskra..stavim novu svjećicu kurblam izvadim ona i dalje nova..neće ni da se uprlja...ne ulazi mi očito benzin u cilindar..dal sad mogu sumnjat na semering ispod variomata ? :sad3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju