Tehnički kutak > Tuning skutera
S6 pro replica i mhr replica
Crazy Kuree:
Stage6 je cjeli slabo napravljen, nosač pogotvo- jedan šaraf a lim tanki,al ima extra zvuk, MHR replica je sve extra izrađeno osim topa u stare, novu nisam imo. al da biram replicu nikad nebi novu uzeo stage6 opravdava se cijenom al svakako je bolje uzet yasuni R polovni već novi stage6 bar preko e-bay ova moja je bila 800kn u super stanju i očuvana nigdje ogrebotine al bila kod dečka koji je nije baš pazio pa sam onda moro polirat i top i sve
n0n4m3:
jel ko mozda stavljao stage6 pro replicu na peugeota speedfighta ? meni ne sjeba lijepo na onaj nosac .. tj. tribam nategnuti .. pa mi sve izgleda kao da ce puknuti od naprezanja ..
rolly:
--- Citat: Crazy Kuree - 17 Svibanj, 2009, 16:06:11 ---baš si imo MHR replicu i zx pa moreš reć? a nije ni čudo šta hvališ stage6 kad ti je na setupu, ja isto tvrdim da je yasuni R extra al imam i razloga
--- Kraj citata ---
Imao sam na na nrg-u i ZX i RR i TT i MHR replicu,i svi su isti više manje,zapravo mhr replica je ista kao arrow extreme i ginalli reverse samo ima drugačiji top i nosač,a imao sam i arrowa tak da znam o čemu pričam...ja ne hvalim stage 6 al za ono što platiš daje najviše od svih,ja osobno preferiram polini i yasuni jer su najkvalitetniji al neda mi se davat 200 eura za auspuh...imaš pravo za kvalitetu s6-nisu kvalitetni al kao što sam već reko za te pare bolje se nemože proć...zato je taj auspuh pogođen i zato ga masovno kupuju(postat će uskoro ko zx)
VoRdA_NRG_MC3:
ma bolji je stage6 od malossia :frajer:..al ako ces uzimat novi spuh bolje nadodaj jos malo para i kupis si yasuni r...
cvele60:
--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 18 Svibanj, 2009, 14:01:58 ---ma bolji je stage6 od malossia :frajer:..al ako ces uzimat novi spuh bolje nadodaj jos malo para i kupis si yasuni r...
--- Kraj citata ---
Tebi kao malo 60-70e... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju