Tehnički kutak > Tuning skutera

S6 pro replica i mhr replica

<< < (4/10) > >>

dino_sk:
osobno iskustvo u međuubrzanju davanje i pustanje gasa :toothy11:

piaggio masina :

stage6 pro replica - 6.0g rolice u multivaru
malossi mhr replica - 5,25g u multivaru 

znaci tu su ¨isti ¨ u odazivu na gas a sad prosudite koji je otvoreniji i jaci
i da stage6 pro replica sigurno daje vecu krajnju od malossi mhr replica , dokazano   :happy3:

dino_sk:

--- Citat: Drnda-1 - 16 Svibanj, 2009, 16:57:53 ---s6 je dosta jači, i to je midrace spuh , a replica vise spada u base klasu, i jedino sto placas je ima, jer top brzo ode i jede vunu kao luda...

--- Kraj citata ---
nebi se slozio s tobom ovo za top i za vunu , bar ne na ovoj novijoj replici sa plavim topom  :)

Drnda:
dino, nisam napomenuo da su sve 3 replice bile one starije sa sivim topom, novije imaju ovdje 2-3 ali nisam cuo da jedu vunu.. ali za stare znam da im zna otici top, vuna i da znaju pucati...

Po?etnik:
cini se da su novije bolje rijesene, ja isto tako imam ovu sa plavim topom, i nije mi nista s vunom nikako pucanje ni nis... jedino sto je slaba, mislim dobar je spuh ali nemogu izvuc potrebnu snagu s njom na trenutnom kitu.. a ovo da je replica ista ko zx je smijesno...

Losinj:
na s6 jedino sta je bad.nemres tako lako ustelat to g#vn%,il ustimas da ima dobar start a banana krajnju il slabiji start a medjuubrzanja i krajnja odlicna(tak je kod mene).....isto tako kvaliteta na s6 nie ponajbolja. :icon_thumright:

a sad koji je jaci....2 replice su sigurno jace :toothy9: :toothy9:

svakako preporuka za s6...zato kaj je spuh pojava :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju