Tehnički kutak > Tuning skutera
S6 pro replica i mhr replica
VoRdA_NRG_MC3:
pa meni nebi bilo zao dat te pare za taj auspuh jer znam da je odlican i kvalitetan..
cvele60:
E vis tu razliku bolje dati za dobro kvacilo,karb...
.Nije ni yasuni neko cudo,vec tu na forumu ima primera raspadnutih topova.... :icon_biggrin:
VoRdA_NRG_MC3:
--- Citat: cvele60 - 18 Svibanj, 2009, 14:21:24 ---E vis tu razliku bolje dati za dobro kvacilo,karb...
.Nije ni yasuni neko cudo,vec tu na forumu ima primera raspadnutih topova.... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
e pa to je istina... al ovdje se prica o spuhu... :icon_thumright:
doritos:
ma svi spuhovi su isti k...razlika minimalna i u nijansama...
Rossi:
ja neznam kako ljudi vama se raspadaju ti topovi i slicno..sta vi radite sa auspuha ??ja imo nekad davno an prvom skutu rr i kad sam prodo skut prodo drugu RR..eno auspuh i dan danas citav i zdrav...a ima mu barem 5-6 godina...zxa imo poslije god i po ko nov ....yasuni r evo sad..svi pricaju nesto im hrdja vako nako kod mene ko nov ....jedino sto sam izmedju rr i zxa imo next r ....a to je treze smece od auspuha barem za piaggio...top promjenio boju iz crne u zlatnu za 7 dana...puca nosac koji drzi top...puca nosac koji drzi auspuh ..puca auspuh na grani....i na kraju ga prodam jebi mu mater.......a sto se tice na temu odgovor...ja ipak mislim da je replica kvalitetnija dosta od S6 i ako mi je S6 dosta ljepsi vizuelno i jeftiniji ..mislim daje kvalitetan na strani replice....ali ako vec uzimas auspuh uzmi brate nesto tipa Yasuni R....nesto sto je provjerene kvalitete...sa vremenom ce ti se tih 50-60 eura sto je skuplji vratit....jer je lagano za nastimat ga i kvaliteta ...nece ti se desit da pukne nosac,grana ili slicno..normalno ako si normalan i ako ne vozis skuter kao crosera....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju