Jucer sam ostavio kod kuma runnericu da mi ju malo pogleda i nesto ofarba i ja danas isao kupiti mallosijev red sponge filter jer je njegov org jako prljav..
Danas kad sam dosao po skuter kojeg je on u medjuvremenu vozio bez filtera probali smo stavit mallosija al mi je trokirao jel nisam onu neku diznu (sta vec kupio) pa samo vratili origigi..
Krenem se ja provozat i prvo uocit da je nastelo gas jel hvata puuno prije i puno bolje povuce al mu je ubrzanje i max brzina losija za 10/15kmh(negoli jucer) a kum se kune da nista nije diro...
Krenem se ja provozat i nakon vremena skuter mi kod kretanja ima nakon 4 metra kao rupu ko da izgubi snagu/gas maltene zastane na 1-2sec i odna tek povuce al postupno..
E sad on se meni kune da nije nista diro i da mora da je do remena a meni je fascinantno kako je jucer bilo sve u redu, a dans nije..
Odvezo sam skuter kod 2gog decka i rastavio ga je i kaze da je sve ok i na svome mjestu al on i dalje ide 70 max 80,dok je do jucer bez j****ti navuko 80-85kmh..
Jel moze bit da je nesto sjebao sa gas sajlom ili da ga benzin jebe jel sam na ini jucer prije nego sto sam mu ostavio skut tankao 95 staru??