I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
Ukupno Glasova: 17
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Uskoro Ovako mi je odin rekao;Proizvodnja počinje u 7 mj, mo.... skuter dolazi oko polovine mjeseca i šalje se na tipsku homologaciju tako da računam da bi mogao bit spreman za kupovinu u 8 mj, još imam čekati...
Citat: Punisher - 25 Svibanj, 2007, 12:25:15Uskoro Ovako mi je odin rekao;Proizvodnja počinje u 7 mj, mo.... skuter dolazi oko polovine mjeseca i šalje se na tipsku homologaciju tako da računam da bi mogao bit spreman za kupovinu u 8 mj, još imam čekati.....a ja jos uvjek bi radije stari nego novi
Najlipši skuter je Gilera Nexus, a poslije njega odmah uz bok (novi) Derbi...
Citat: IZd - 26 Svibanj, 2007, 22:39:49Najlipši skuter je Gilera Nexus, a poslije njega odmah uz bok (novi) Derbi... još ćemo vidjeti - nisi ga ni ti vidio uživo...
Derbi je lijep, ali ja se palim na maxi scootere... ti manekenski tipovi me ne pale,volim kada ima obline ...
Odine jel mi možeš malo ovo pojasniti:Ovdje je novi model (vidi se po dva amortizera) a ima sic sa starog modela... jel se može i tako naručiti ili je to neka 'montaža' ??
Citat: Punisher - 04 Lipanj, 2007, 11:24:55Odine jel mi možeš malo ovo pojasniti:Ovdje je novi model (vidi se po dva amortizera) a ima sic sa starog modela... jel se može i tako naručiti ili je to neka 'montaža' ?? ja tu vidim jedan centralni amortizer
I meni nije ništa jasno...Ali ajde kad sam već naletio na sliku - da li paše sic od karb verzije na ovaj novi model sa 'foteljom' tako da ukoliko se za to ukaže potreba nabavim i taj 'stari' sic ??
Citat: Punisher - 04 Lipanj, 2007, 17:45:49I meni nije ništa jasno...Ali ajde kad sam već naletio na sliku - da li paše sic od karb verzije na ovaj novi model sa 'foteljom' tako da ukoliko se za to ukaže potreba nabavim i taj 'stari' sic ??vrlo vjerojatno pase, ali ne mogu 1000% biti siguran u to.