kupija sam preradjen skuter,i gusi mi se..mestri cim vide arrow auspuh,ne zele ni blizu..skuter ide ka vitar,trosi ka zaporozac,i vozi 4-5 minuta a onda,buuu,pa malo smanjim gas,pa malo napumpam gas,pa nekad "probije" to gusenje,i poleti opet,a nekad ga moram cak ugasit..malo teze upali tad..i opet ide ka zmaj..samo sekund dva ugasim,i sve resetirano..cilindar je originalni pijadjov,karb nisam siguran,mislim da je veci,auspuh je arow,dere se ka da ga kolju,kad ga zavidam..ali i leti..tija bi da mi gas postane linearan,da ga mogu lakse kontrolirat a ne da radi brlj brlj,pa viiiiiiiii..tija bi da mi se ne gasi..tija bi skinit potrosnju na manje od 5-6 litara..sad trosi vise od 7-8..tija bi da mi skuter traje..spreman sam zrtvovat nesto brzine,ako to ne bude radikalno zrtvovanje..jer mi se svidja kako sad ide..filtera od zraka nema,izvadija sam ga..a i guma je skinuta s karba..dok je bija filter unutra jednom sam pokusa spojit gumu na karb,i gusija se,toliko da nije moga vozit..sad je guma samo naslonjena na karb,a u kucistu nema filtera..neznam jel karb zastopan,ili su u njemu neke dizne od 3 cola,nisam bas upoznat s skuterima..vozija sam ctx-tomos,prije oko 15 godina..o njemu sam podosta zna..sta mi je najpametnije ucinit??zelim prvenstveno sta manje problema sa skuterom i da traje i vozi..