Eto kako sada imam motor za vozanje ,Runner od 7 mjeseca vise nece biti registriran do nekog doglednog vremena pa imam priliku malo poraditi na njemu za sve ove godine zanemarivanja vizualnog identiteta.
Inace model 2002 godina ,ako se ne varam zadnja godina sa starim blokovima jer vec na 2003 godini postoje neke razlike.
(Razlika u kuglici/crijevu sa bloka kod usisa ,lezajevi na modelu iz 2002 SKF made in France...)
Znaci imam jedan ZX crome sto stoji i skuplja prasunu pa ce on ici na skut ,felge sam jos prije 1god polirao rubove a ostatak lakirao u crno. Izrezana posuda za ulje i od akumlatora i to je sada pod sicem ,tako da je "rep" prazan i njega cu zatvorit...
Uglavnom sada sam krenio (dok cekam nove rolice malossi 4.8g ) Polirati deklo variomata koje je bilo i vise nego u ocjanom stanju ....
Na sebi ima oko 4-7 slojeva crne boje, na orginal boji (onoj plasticnoj...) Ostecena je boja od kamenja ,benzina iz karba itd...
Desol djeluje.... zbog jako puno stare boje ,..nanosio
3 puta
Evo nakon skidanja svih boja i malo smirgla gradacije 320... (jos nije dovrseno sa 320) ...eto prvi dan...
E da sve se radi rucno!