Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
pa jbt jesi ti sljep jel ti pise da je sreden usis i spuh...naci da nije sreden u katrteru nego u glavi...na autu je napravljena generalka tjedan dana prije neg je skucan i sredeno je ovo sta je napisano i auto je na valjcima imo 1288ks...auto nema blokade...naci vrti se preko 8...i vrti se jer smo se vozili na jedno 9kaj auto mora ima vtec glavu i bregaste pod kutem da se jebacki podignu konji...btw. 1.4 ima jednu bregastu hahahahahhahI DAJ MOLIM TE NE SPOMINJI MI FIAT GROB GROB NIJEDAN FIAT NIJE BIO AUTO NI NEČE BIT!!!
daj j#bo te taljan i jos fijat...kupi si gtia...i trojku edition 2.0 16v 150ks i vozis se ko baja
znas kak se veli.. no turbo no fun! no turbo no problems..
Taj auto prije nego sta je bila ta tajanstvena generalka, auto je imo 100 ks to je od mojeg bratica frend vozio pa ga prodao liku i sad taj lik braticu od rakitje00, i vozio sam se u toj hodi sta je je hoda je styling sredena full (sto se i pokazalo na street race-u za styl), al taj auto je imao 100 ks i dalje ima i nije imao chipa.Jbt ima dve spulje i usis drugo nis nema osim 30 000 kuna styla na sebi i to je to
50t kad ti pocnu odlazit djelovi od ovjesa do samog motora
ALO BURAZ OVO JE GOLF 4 A NE 3...HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
gle boli me rac kaj vi tu pricate nemate pojma po vas o autima hondica ima 128 konja kolko je izmjereno i jebe mi se jel ima il nema ja vjerujem da ima jer auto ide predobro....decki da vi sam znate kak ide xsara vts 2.0 200ks ...fiat coupe turbo mu nemoze nis...jedino honda vti ga je naprala nadrkana
gle zaboli me k**ra* i za gti 1,2,4,5,6,gti tdi di,d tdi neznam sam kaj te dizelske grobove......3 je zakon...i 16v...a joooooojjebe se meni ja bi se ubijo da me opere neki fiat identicnih konja ko gti...
kao prvo neznas sta pricas...provaljujes se ....VTS ima 122KW ili ti ga nekih 165 konja...i to je najaca Xsara ..bez cipovanjca i slicno...lol....i onda ce nesto Coupeu uradit lol....
ne nego vts ima 180 ks al ovaj ima chip na 200ks...honda vti turbo ga je jedino naprala...prejebena honda ko ova sam 1,6