ako mislis na fiate....uzmi ...kupi jednog ...znaci nov ...pa vozi i da vidimo to...ja opet ponavljam......vi ste zaludjeni vw i slicnim njemcima..niste ni svjesni da nisu nista bolji od italijana ili japanaca.....cak su neki i losiji.....ja znam sta pricam i za italijane i njemce i sve jer sam siguran da sam ovdje od 80% clanova gledo vise street trka po ulicama i ucestovo ....jedva cekam jos jedno 15*-20 dana da pocnu kod nas okupljanja sto se tice auti motora,zatvaranje ceste i trke......snimat cu vam par klipova...italijani protiv njemaca i japanca i slicno.....da malo pogledate ciste primjere ..pa kad pogledate da vidim ocel onda ovoliki pljuvat po italijanima i njemcima....
Mislim na golfa gti, to nevridi k***u, nevridi cim mu se stave niskoprofilne gume na golfa 3, to auto nikad nece valjat. U mate smo vec toliko puta prominili te gumice na kojim lezi da su se sarafi izlizali, jer je budala koja je god napravila to auto, stavila sitni navoj
I da napomenem, da se svaki put nakon toga auto mora voziti u makarsku ili split na centriranje trapa, jer se gume nepravilno trose i auto nosi ustranu. Sada smo vratili serijske tockove i vise nema problema
Motor necu ni komentirat, sada je unutra motor iz seata mislim 1.9td. To je 3. motor u toj sasiji, a auto je 94.-96.
Golf 2 Gti je simbol brzine svih auta bio i osta, on ide ko osridnji motor i ima glup ovjes pa je uzitak brzine jos veci
Kocnice su mu obe disk, prednje dupli samoventilirajuci i staje u metar, a jak je i lagan, da mu das gasa kao sto mi čepamo matinog golfa 3, zalipio bi nas u prvi zid
I nije istina da fiati nevaljajau, snimit cu vam Semovog 1.6, ide boje nego omega 2.6