Tehnički kutak > Tuning skutera
grijanje mašine i auspuha
dhorvat:
Svjećica ti je serijska 7 (temperaturni koeficijent) a treba ti barem 9.
Znači NGK BR9HS ili Denso W27ESR-U
Naravno ako je dugi navoj. Nadam se je. :icon_thumright:
Po boji je malo presiromašna, potpisujem sve koji su rekli da treba 2 broja veća dizna :notworthy:
benelli:
--- Citat: dhorvat - 16 Svibanj, 2009, 09:24:11 ---Svjećica ti je serijska 7 (temperaturni koeficijent) a treba ti barem 9.
Znači NGK BR9HS ili Denso W27ESR-U
Naravno ako je dugi navoj. Nadam se je. :icon_thumright:
Po boji je malo presiromašna, potpisujem sve koji su rekli da treba 2 broja veća dizna :notworthy:
--- Kraj citata ---
svjecica je bila BR7HS ali posto su mi svi rekli kao sta sam napisao u proslim temama i slika je svijecice BR9HS
a sa onim seraficem za zrak tamo mu samo dajem i smanjujem zrak ili kad smanjim zrak mu ide vise benzine
Benjamin:
neznam kolko imas serafica jedan ili dva..ali uglanvom su ti obadva za stelanje lera...u voznji ti oni nista ne utjecu nego samo glavna dizna...koju smo rekli probat metnut 2 broja vecu...
s jendim seraficem stelas visinu plovka i time kolicinu zraka...ali to vrijedi samo na leru...kad das gas sajla podigne plovak onoliko koliko si gasao dao..znaic ak do kraja podigne ga skroz...
drugi je za kolicinu benzina na ler gasu...i taj serafic je vise manje na svakoj dobro postelanoj frgi otvoren oko 2 kruga...
benelli:
--- Citat: Benjamin - 16 Svibanj, 2009, 09:32:12 ---neznam kolko imas serafica jedan ili dva..ali uglanvom su ti obadva za stelanje lera...u voznji ti oni nista ne utjecu nego samo glavna dizna...koju smo rekli probat metnut 2 broja vecu...
s jendim seraficem stelas visinu plovka i time kolicinu zraka...ali to vrijedi samo na leru...kad das gas sajla podigne plovak onoliko koliko si gasao dao..znaic ak do kraja podigne ga skroz...
drugi je za kolicinu benzina na ler gasu...i taj serafic je vise manje na svakoj dobro postelanoj frgi otvoren oko 2 kruga...
--- Kraj citata ---
da imam dva serafica jedan ima kao plasticnu kapicu za ga sa prstima stelat i taj dize plovak tj iglu,a onaj drugi je manji i to je za zrak i ja sam cuo da je na svim motorima tj neznam dal i na skuterima idealno 1.5 krug tako mi je i na yamahi i na svim motorima sta sam do sad imao, al sta ovaj drugi seraf sta je za zrak ne mogu vjerovat da je to samo za minimum,jer ja na dt-u ga stealam i ovisno o njemu kako je zaserafljen on prima drukcije gas,tj ako je previse zaserafljen on on se sv gusi i nikako da ubrza kako treba a kad je dobro nastelan znas kako povuce
dhorvat:
--- Citat: Benjamin - 16 Svibanj, 2009, 09:32:12 ---neznam kolko imas serafica jedan ili dva..ali uglanvom su ti obadva za stelanje lera...u voznji ti oni nista ne utjecu nego samo glavna dizna...koju smo rekli probat metnut 2 broja vecu...
--- Kraj citata ---
Točno to. Šerafić za zrak je samo na malim otvorima gasa i za ler. A osim glavne dizne, igla i položaj igle također utjeću na fol gasu i prije njega :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju