Čitam i čudim se zapravo kolika je budala ovaj Kicho. Pa čovjek je neubrojiv.
Maksimir prima više od Poljuda pa ga je teško napuniti? Je, 1 500 prima više...buahahahhaahha...Sjedi 5.
Za penal se u svim normalnim ligama zaustavi igra prije izvođenja kornera, podijeli opomena igraču i izvede korner. Prvi crveni, OK. Drugi crveni, SRAMOTA jebena...ako je za to dao crveni onda su kasnije i Hrgović i Mandžukić, a pogotovo Bišćan zaradili duple crvene i abranu igranja baluna 5 godina, po početnom kriteriju suca.
Al jbg, dvostruka su mjerila, i možemo samo gledat. Čestitke Mamiću na tituli.
Nema veze, možete bit prvaci 19 godina, doćete u Europu di vam se neće ovako sudit i plakat će te protiv Linfielda i sličnih, gdje će Sammir pokazat svu raskoš svog talenta, ali NIKAD nećete imat ono što ima Split, NIKAD.
Izgubili smo sve, i opet će nas na Poljudu biti 25 000 MINIMALNO, a vi ste sve dobili i niste mogli napunit stadion. Sramota, pa ja bi ukinio Zagreb nakon toga. Idite brat jagode. Da smo mi u situaciji u kakvoj ste vi, čitav grad bi bio na nogama, bila bi puna Riva, Marmontovi prolazi, Poljud i stari plac.
I da, da ne zaboravim, Kicho ti si stvarno tenkre, i nedorastao svojim godinama, nažalost. Idi brat masline i jagode, ili zuri u sunce ili tako nešto, nije za seljaka laptop i net.
Ovi što su bili na Baćama su najveće PIČKKETINE, uništavali su vrtlove i auta babama od 80 godina.
Kad dođeš u Split javi se, posjetit ćemo te ja i duje, pa onda reci šta imaš pi*+u, seri po Splitu i ostalome. Do tada pozdrav.
To je taj navijač Kicho, koji gleda tekmu pred televizorom, ima para na bacanje kako se hvali ovdje na forumu pa onda malo kasnije žica za gorivo, ma ajd bedak vidis da si glup jbt, dobro ti je rekao teteac, imaš par gostovanja, vjerojatno u to ubrajaš Sesvete i Zaprešić. Daj učini nam uslugu...