Ostalo > Sportski kutak
Dinamo-Hajduk 3-0
Nikon:
--- Citat: 3alfa3 - 13 Svibanj, 2009, 21:29:17 ---Ja uopce ne gledam igru. Gledam samo sudjenje jer mi odskace kvalitetom. I moram priznat da je kriterij sudjenja evropski (da ne kazem svjetski). Svaka cast.
P.S.
Apsolutno sam (zagrizeni) dinamovac, ali ovo u vezi sudjenja govorim bez navijackog zara - cisto tehnicki. Sudac je odredio kriterij prije utakmice i drzi ga se bez obzira na pritiske igraca, klupa ili publike..
--- Kraj citata ---
daj alfa budi ozbiljan... onda su 3 dinamova tribala letit s terena crveni ko komunjare
ChRiStIaN:
Naravno uvijek sa juga komentari o neregularnosti...
Utakmica za 5, dinamo je pokazo da je najbolji, trenutno i bit ce samo jaci u buducnosti! Steta sta nisam bi ona sjeveru! Pratilo se iz kuce, svaka cast!
Nikon:
ah pa mi ocito nismo gledali istu utakmicu..
mandjukic udre mawashi liku u glavu i NISTA:..
fauli s ledja.. NISTA:..
za isti prekrsaj laktom u lice za sta je hajdukov dobia crveni, dinamu nista...
to je sta narod smeta... a ne rezultat...
jednakost svima
...
rec cu samo da je trener hajduka kreten..
ima je odma u prvo poluvrime na ovakve idiotarije ubacit juniore i da KOSE doslovno dinamovce i svaki faul crveni... premalo igraca, prekid utakmice..
posto nije pola proslo.. ponistava se rezultat... hvala ljepo.. dovidjenja...
kad je dinamo prvi onda ne trebaju strani sudci... kad nije onda su obavezni.. maaa.a..
hrvatski nogomet = jedno veliko sranje...
ChRiStIaN:
hajduk je reko da nece strane suce :dontknow:
duje87:
ja ne znan koju ste vi utakmicu gledali..pa zavrsilo je 4:3 za hajduk :laughing6:
evo taman se vratia iz zg,bilo predobro
osvojili ste kup i prvenstvo,svaka van cast!
al imat onakvo ruglo od stadiona i onako jadne navijace koji na finale kupa i osvajanje prvenstva ne mogu napunit ni pola stadiona,zato vas zalin :laughing6:
na onaj naslov iz sprotskih novosti "povratak publike na stadion",to se vjerojatno mislilo na nas da dolazimo :toothy12:
sram vas bilo,mi smo protiv croatie sesvete imali popunjenije tribine
ćosić velika glava ćosić velika glava ćosić velika glava,ĆOSIĆ GLAVONJA !!! :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju