Ostalo > Sportski kutak
Dinamo-Hajduk 3-0
n0n4m3:
duje pise gluposti :jerk: duje aj lec :jerk:
ako ne nista ... bar imamo najbolje navijace :icon_thumright:
Nikon:
duje pijancino, nemoj ti vise ic na gostovanja... kad ti ides hajduk gubi :toothy9:
Bruno1990:
--- Citat: Nikon - 14 Svibanj, 2009, 08:34:55 ---duje pijancino, nemoj ti vise ic na gostovanja... kad ti ides hajduk gubi :toothy9:
--- Kraj citata ---
a kad hajduk ne gubi hahaha :laughing7:
znao sam da ce biti price o podkupljivanju suca, al eto dinamo ih je pošteno razbio bilo to sa ili bez 2 igrača
...rezultat je mogao biti bilo kakav 5:0, 3:2 svasta se moglo desit,al dinamo bi svejedno dobio :icon_thumright:
Moj dojmovi utakmice ako je mogao dati 2 crvena hajduku onaj start biščanu (ne sjecam se minute) al usao mu je u noge sprijeda, onda je i biščanu trebo uvaljat crvenog onda bi več bilo gusto bar bi padali golovi i napeta bi utakmica bila..
Sve u svemu drago mi je da ih je dinamo razbio i osvojili kup a i biće prventstvo :la:
Bruno1990:
--- Citat: duje87 - 14 Svibanj, 2009, 05:16:02 ---na onaj naslov iz sprotskih novosti "povratak publike na stadion",to se vjerojatno mislilo na nas da dolazimo :toothy12:
sram vas bilo,mi smo protiv croatie sesvete imali popunjenije tribine
--- Kraj citata ---
pa to je istina, sada se i hajduk spustio na razinu ovih slabijih klubova, na to se ne isplati dolazit hahahahahahah
sala mala, stvarno splicana uvijek dolazi vise nego bbb-ovca, al rezultat pokazuje više :la:
t_o_m_i:
Dinamo je doslovno narigrao hajduk i zato svi vi koji nes hebete za sudce i potkupljivanje pogledajte si jos jednom tekmu pa razmislite malo.....A izmedju ostalog zna se koji je klub big boss u hrvata DINAMO,ja nzm kak ste vi uopce mogli pomislit da bude osvojili prvenstvo???stvarno nzm al neka vam je to u mislima jel to se nebu desilo jos ohoho :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju