Ostalo > Sportski kutak
Dinamo-Hajduk 3-0
vida20:
Sta rec iako navijam za dinamo nebi dosudio 2 crvena !!! kup hrvatske nije nikakva vazna nagrada niti novcana , zato nevjerujem bas da je mamic podplatio sudca iako to tako izgleda, LIGA PRVAKA JE VAZNA a za to se hajduk sam sj#bo sto je ispo iz borebe za 1. mjesto
igor27:
po meni dosad prvo poluvrijeme je suđenje možda malo prestrogo i opet če ispast da je sudac kupljen od strane mamića.....al sve je po pravilima bar se meni tak čini......... :dontknow: :dontknow: :dontknow:
n0n4m3:
mi smo crveni a sudac je naš :icon_biggrin:
jos par crvenih i dinamo ce sam igrat :toothy12:
3alfa3:
Ja uopce ne gledam igru. Gledam samo sudjenje jer mi odskace kvalitetom. I moram priznat da je kriterij sudjenja evropski (da ne kazem svjetski). Svaka cast.
P.S.
Apsolutno sam (zagrizeni) dinamovac, ali ovo u vezi sudjenja govorim bez navijackog zara - cisto tehnicki. Sudac je odredio kriterij prije utakmice i drzi ga se bez obzira na pritiske igraca, klupa ili publike..
vida20:
--- Citat: 3alfa3 - 13 Svibanj, 2009, 21:29:17 ---
P.S.
Apsolutno sam (zagrizeni) dinamovac, ali ovo u vezi sudjenja govorim bez navijackog zara - cisto tehnicki. Sudac je odredio kriterij prije utakmice i drzi ga se bez obzira na pritiske igraca, klupa ili publike..
--- Kraj citata ---
mozda je mogo bit blazi kaj se tice 2. crvenog
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju