pricajte vi sta hocete,ja znam lika licno ...preko rodica iz srbije i lik ima glas..kao sto nema 90% pjevaca na bilo kojoj sceni ...a tek mu je koliko nenzam ni ja 18 god ...tako da ...svaka cast momku...a sto se tice toga da je peder...hehe smijesno...posto vi ne pratite grand show i slicno,uopste scenu gdje su cajke...lik je prosle godine imo obozavateljki na hiljade .....svaki dan su ga slikali sa drugom curom kako se ljubi i da ne govorim u kakvim jos situacijama su ga uspijeli slikat oni koje se bave tim....a sa kakvim je samo ribama hodo ...to su price,znam licno jer sam izaso sa rodicama i drustvom par puta i bio je lik tu jer je rodica moja i on najbolji frendovi od djetinsta.......jbt kad udjes u diskoteku a za sat mu pridje 30 cura trazi broj od toga 10 se hoce snjim odma onde pojebat...sta dalje rec.....mozete srat sad koliko hocete..i ja sam lika iz pocetka ono mrzio ..izgledo mi je ko pedercic kakav....ali sto se mora priznat lik ima glas...ne pokazuje to toliko u ovoj pjesmi ali ima pjesama drugih....