Ostalo > Razne offtopic teme :)
evo nas jos malo i na 2soma
wyeshtitza:
--- Citat: 1VAN - 15 Srpanj, 2006, 10:00:52 ---ma dajte pljujete po zagorcima bezveze... :icon_biggrin:.....osobno ne pijem vina....ali ako vas od njega boli glava onda znate da ili previše špricano raznim otrovima ili ima previše sumpora što je češče :angry9:
rađe ja udrim po pivi :headbang:
--- Kraj citata ---
il žestici... uglavnom alkohol zbližava ljude hehe :laughing6: :dontknow: :happy3:
mrcina:
da ali i piva ubije svakog koji nije na nju navikao.zato svi reli u ruke,frulu u zube i na sviranje plave polke a plavac bu plesal na 0,0 promila, a ti sav zadovoljan išel kuči jer si zaj#bo državu.
filiplatinovicz:
--- Citat: mrcina - 15 Srpanj, 2006, 21:07:45 ---da ali i piva ubije svakog koji nije na nju navikao.zato svi reli u ruke,frulu u zube i na sviranje plave polke a plavac bu plesal na 0,0 promila, a ti sav zadovoljan išel kuči jer si zaj#bo državu.
--- Kraj citata ---
neki dan navečer su me zaustavili u autu... i bilo je 0.0! a meni neugodno... :glasses9:
eladio:
--- Citat: filiplatinovicz - 16 Srpanj, 2006, 02:10:52 ---
--- Citat: mrcina - 15 Srpanj, 2006, 21:07:45 ---da ali i piva ubije svakog koji nije na nju navikao.zato svi reli u ruke,frulu u zube i na sviranje plave polke a plavac bu plesal na 0,0 promila, a ti sav zadovoljan išel kuči jer si zaj#bo državu.
--- Kraj citata ---
neki dan navečer su me zaustavili u autu... i bilo je 0.0! a meni neugodno... :glasses9:
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin:
...meni frend neki dan se provukao s 0.53
nisam mogao vjerovat :dontknow: :icon_biggrin: :headbang:
filiplatinovicz:
opa!!!
jel se to on provukao bez 'nadoknade' ili je ipak pala lowitza za tchewappe ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju