Ostalo > Razne offtopic teme :)
evo nas jos malo i na 2soma
eladio:
idu ti postovi ...nekako mi se cini da je pola postova ubiti napravilo 3 forumasa :toothy9: :toothy9:
1VAN:
ma mene j#bo malo praksa koju još imam 3 tjedna... a onda...lov na filipa......ha ha šalim se...budite mi pozdravljeni! :headbang:
wyeshtitza:
...a trudim se... al vi ni sa čim niste zadovoljni... megalomani jedni! sram vas bilo... šmrc šmrc :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :dontknow: :laughing7:
mrcina:
nije nego nema dobrih postova za raspravu pa ljudi samo pređu letimično preko postova.
dajte nešto sočno ovdje pa da se rasprava rashukta da se svi uključimo i povečamo reputaciju foruma.
filiplatinovicz:
--- Citat: 1VAN - 12 Srpanj, 2006, 17:55:43 ---ma mene j#bo malo praksa koju još imam 3 tjedna... a onda...lov na filipa......ha ha šalim se...budite mi pozdravljeni! :headbang:
--- Kraj citata ---
za spamera poput tebe... prava sitnica! :headbang:
inače, Eladio je lijepo primijetio...
... približno jedna trećina članstva ima nijedan ili po jedan post, jedna trećina između 2 i deset, a jedna trećina više od 10... Još uvijek tri člana drže više od polovine svih postova... Valjda će se u jesen značajnije povećati članstvo i situacija s udjelom postova drastično promijeniti... Za sada je bitno da se držimo!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju