Ostalo > Razne offtopic teme :)

evo nas jos malo i na 2soma

(1/8) > >>

eladio:
idu ti postovi ...nekako mi se cini da je pola postova ubiti napravilo 3 forumasa  :toothy9: :toothy9:

1VAN:
ma mene j#bo malo praksa koju još imam 3 tjedna... a onda...lov na filipa......ha ha šalim se...budite mi pozdravljeni! :headbang:

wyeshtitza:
...a trudim se... al vi ni sa čim niste zadovoljni... megalomani jedni! sram vas bilo... šmrc šmrc  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :dontknow: :laughing7:

mrcina:
nije nego nema dobrih postova za raspravu pa ljudi samo pređu letimično preko postova.
dajte nešto sočno ovdje pa da se rasprava rashukta da se svi uključimo i povečamo reputaciju foruma.

filiplatinovicz:

--- Citat: 1VAN - 12 Srpanj, 2006, 17:55:43 ---ma mene j#bo malo praksa koju još imam 3 tjedna... a onda...lov na filipa......ha ha šalim se...budite mi pozdravljeni! :headbang:

--- Kraj citata ---

za spamera poput tebe... prava sitnica!  :headbang:

inače, Eladio je lijepo primijetio...
... približno jedna trećina članstva ima nijedan ili po jedan post, jedna trećina između 2 i deset, a jedna trećina više od 10... Još uvijek tri člana drže više od polovine svih postova... Valjda će se u jesen značajnije povećati članstvo i situacija s udjelom postova drastično promijeniti... Za sada je bitno da se držimo!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju