Ostalo > Razne offtopic teme :)

evo nas jos malo i na 2soma

<< < (7/8) > >>

Waynder:

--- Citat: mrcina - 13 Srpanj, 2006, 21:27:34 ---bajdevej doomsday naša vještica ako se nebu uvrijedila ti je iz rijeke a ne iz zagreba ako aludiraš na netrepeljivosti purgera i spličana.to ti nije nikakva korelacija između splita i rijeke.što split nema ima rijeka, što nema rijeka ima split i to ti je to .neko voli svoj grad a neko se dotepe i nikad više nevrati jer mu je ljepše na tuđem.to su fakti i nemreš ih promijeniti jedino da opet raselimo hrvatsku na način od kuda si tamo se vračaš.bilo bi sranja jer iz zagreba bi puno dalmatinaca se vratilo na ognjišče.evo teme za raspravu ako ste za da ju otpremo.  :dontknow:

--- Kraj citata ---

:happy3: čak nije ni stvar sveg ovog kaj si napisao...
nego... imam stvarno dosta frednova splićana i sve to štima al me stvarno smeta kaj oni svakom mogućom prilikom dolaze u zagreb,a onda u svakoj mini nesuglasici na forumima između nekog purgera i splićana splićani obavezno počnu srat protiv zagreba i purgera kak to sve skup mi kao nevaljamo i kak je split i splićani najbolji!!! kaj onda dolazite sim??? :dontknow: :dontknow: :dontknow: :glasses9:

no nebitno to sad, ajmo mi rješit to za meet... meni nie frka sam nek je za vikend... ja skoro svaki vikend osim ovog mogu doć dole bez problema, tim više što imam kuću na krku pa sa itak svako mao dole! :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :headbang: :hello:

bitno je kad i tko radi roštilj :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9: :toothy9: :icon_biggrin:

by: WITCHY :binkybaby:

filiplatinovicz:
ma nemoj mi protiv splićana... ni u snovima
na svijetu nema tako dobre zajebancije kao sa slićanima... a tek roštilj... vino... lozovača... mmmm  :toothy10:

mrcina:
a kad dojdete vu zagreb napalite se na rakijetinu i kad ju ispijete jebete zagorce kak su škrti jer va nedaju piti.ak hočete piti imate vode.

filiplatinovicz:
ovo je jako humana ponuda: plemenita zagrebačka voda, umjesto sumporastog kiseliša zagorskog od kojeg puca glava i zauvijek pada racku!
 :headbang:

inače, kaj ti to znači...

--- Citat: ---a kad dojdete vu zagreb
--- Kraj citata ---

osobno nemam ni kapi dalmatinske krvi... samo raspirujem bratstvo i jedinstvo među skuterašima, držeći se između ostalog i one stare:
mi Hrvati uvijek smo sa Zagorcima bili u najboljim odnosima!!!  :binkybaby:

istu tu mudrost pokušavam, eto, primijeniti i na Dalmoše!!! :toothy9:

1VAN:
ma dajte pljujete po zagorcima bezveze... :icon_biggrin:.....osobno ne pijem vina....ali ako vas od njega boli glava onda znate da ili previše špricano raznim otrovima ili ima previše sumpora što je češče :angry9:

rađe ja udrim po pivi :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju