Tehnički kutak > Styling skutera

kako najlakse i najbrze osmirglat plastike sa scoota..?

<< < (3/6) > >>

Biker(ss):

--- Citat: Slaven89 - 13 Svibanj, 2009, 15:39:13 ---hehe pa 10 milja bi dao za kit jer neam bleke to sam stavljat mogu jedino nest razmrdat..a za plastike nebi bio problem samo me zanima kako da osmirglam..kuzite?

--- Kraj citata ---
nisam siguran ali mislim da to ide ovako...

Uzmeš grubi šmirgl papir i šmirglaš, kada skineš boju nastaviš s finim sve dok ne bude fino i glatko. Onda preko plastika pređeš s nekim alkoholom da se prašina makne i ona prešpricaš šprickitom. Ionda tek dolazi boja, u 2 sloja pa preko toga lak.

juric_16:
za plastiku ti jos treba i prajmer i on se smirgla sa 1000 ili vise vodobrusnim i onda ide boja i lak

speed:

--- Citat: juric_16 - 13 Svibanj, 2009, 17:37:29 ---za plastiku ti jos treba i prajmer i on se smirgla sa 1000 ili vise vodobrusnim i onda ide boja i lak

--- Kraj citata ---
o cem ti pricas??????????????????????

prajmer ide na plastike koje se prvi put bojaju,a to su najcesce podnice

ako ide 2k boje smirgla se spric kit ako su bile kitane s vodobrusnim 600,a ako ide metalik boja onda ide s 1000 vodobrusnim

Mrle Mrki:

--- Citat: Biker(ss) - 13 Svibanj, 2009, 15:57:49 ---nisam siguran ali mislim da to ide ovako...

Uzmeš grubi šmirgl papir i šmirglaš, kada skineš boju nastaviš s finim sve dok ne bude fino i glatko. Onda preko plastika pređeš s nekim alkoholom da se prašina makne i ona prešpricaš šprickitom. Ionda tek dolazi boja, u 2 sloja pa preko toga lak.

--- Kraj citata ---

ne alkohol, to ti je najbolje sa benzinom. zasto je dobro s njim, dobro ocisti plastike od masnoca i ostalih necistoca, a uz to i isparava. tako da je on savrsen za to.

Biker(ss):

--- Citat: Mrle Mrki - 15 Svibanj, 2009, 09:53:13 ---ne alkohol, to ti je najbolje sa benzinom. zasto je dobro s njim, dobro ocisti plastike od masnoca i ostalih necistoca, a uz to i isparava. tako da je on savrsen za to.

--- Kraj citata ---
a može i razrjeđivač

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju