Tehnički kutak > Styling skutera

kako najlakse i najbrze osmirglat plastike sa scoota..?

<< < (2/6) > >>

Mrle Mrki:
tema nije ni pocela vec ste otisli u off.

lijepo smirgl u ruke i smirglaj, brz nacin je fusarenje, spori nacin je detaljan i bolji. mislim da je najbolje da radis na ruke ako nemas iskustva sa pravim alatom za brusenje. a postupak potrazi na trazilici, ima 156 tema o farbanju.

gokiSP:

--- Citat: juric_16 - 13 Svibanj, 2009, 09:54:33 ---sorry na off ali vidim da imas para ili se bar pravis da imas i da oces nesto radit

ali ovdje ti se vise cjeni vlastiti rad i trud za manje novaca nego da das 5 ili vise tisuca kuna a da ti neko drugi nesto slaze

--- Kraj citata ---

to je njemu bilo namjenjeno? ja sam nebi nikad isao lakirat da neznam nego bi dao covjeku koji zna sta radi da mi napravi kako treba...

RideRR4EveRR:
Stari. Ako je ovo tvoja sa slike onda se ljepo ja i ti mjenjano za maske , moje su sive prva boja , pa ti šmirglaj i lakiraj do mile volje ???

juric_16:

--- Citat: gokiSP - 13 Svibanj, 2009, 13:28:12 ---to je njemu bilo namjenjeno? ja sam nebi nikad isao lakirat da neznam nego bi dao covjeku koji zna sta radi da mi napravi kako treba...

--- Kraj citata ---

to je njemu namijenjeno

mislim da se nismo razumjeli, nego nisam mislio nista lose nego ja ipak vise cjenim vlastiti trud sa manje novaca i ulaganja

Slaven89:
hehe pa 10 milja bi dao za kit jer neam bleke to sam stavljat mogu jedino nest razmrdat..a za plastike nebi bio problem samo me zanima kako da osmirglam..kuzite?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju