Tehnički kutak > Styling skutera
kako najlakse i najbrze osmirglat plastike sa scoota..?
neer:
--- Citat: Mrle Mrki - 15 Svibanj, 2009, 09:53:13 ---ne alkohol, to ti je najbolje sa benzinom. zasto je dobro s njim, dobro ocisti plastike od masnoca i ostalih necistoca, a uz to i isparava. tako da je on savrsen za to.
--- Kraj citata ---
;D
benzin ??? pa svaki naftin derivat ima u sebi neki sitni postotak masnoca,ne brisati stim najbolje uljnim razrjedivacem jer ne nagriza plastiku i odma on sam se uhvati za plastiku i bolje boja prijanja :)
mario_f15:
ako čovjek nezna to raditi,pa bolje mu je odvest kod majstora da mu to napravi kako spada
jer nije to neka raga od motora,to je dobar motor ocuvan
bolje dat 1500kn i rijeseno a ne tu igrat se po plastikama,,ipak ce metit kit na njega od 10,000kn pa jos nek da 1.500 za lakiranje i nema frke
hehe
;D ;D ;D ;D
mrcina:
--- Citat: Slaven89 - 13 Svibanj, 2009, 02:59:45 ---pomagajte kako da sam osmirglam plastike i prefarbam ako je vec netko to radio pls nek kaze.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
najorginalnije šmirglanje plastika je struganje o asvalt, na koji način neču reč jer bute odmah vatru sipali po meni. :laughing9: :laughing9: :laughing9: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
mario_f15:
--- Citat: mrcina - 16 Svibanj, 2009, 13:37:04 ---najorginalnije šmirglanje plastika je struganje o asvalt, na koji način neču reč jer bute odmah vatru sipali po meni. :laughing9: :laughing9: :laughing9: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
slažem se s tobom,,haha :toothy9: :toothy9: :toothy9:
VoRdA_NRG_MC3:
--- Citat: mrcina - 16 Svibanj, 2009, 13:37:04 ---najorginalnije šmirglanje plastika je struganje o asvalt, na koji način neču reč jer bute odmah vatru sipali po meni. :laughing9: :laughing9: :laughing9: :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
istina...tako sam i ja sebi. zasto bi bzvz placao kad ima asvalta, i izgleda ljepse nego original.. :toothy10: :toothy9: :drunken_smilie: :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju