Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R - guljenje
dino_sk:
--- Citat: SlowRider - 12 Svibanj, 2009, 22:02:44 ---Vozio sam X razlicitih auspuha i svaki je poceo hrdjati na grani, nema tog auspuha koji nece poceti hrdjati ako se vozis po kisi. Kromirani je druga prica.
--- Kraj citata ---
majicu je i kromirani s6 poceo hrđat na grani :toothy3: toliko o kvaliteti
Losinj:
--- Citat: dino_sk - 12 Svibanj, 2009, 23:25:05 ---majicu je i kromirani s6 poceo hrđat na grani :toothy3: toliko o kvaliteti
--- Kraj citata ---
ma hrdja da ako ga nikad ne predje pastom za poliranje,a i to malo hrdje sto dodje odma ode pastom ko da nije ni bilo.....
neer:
jbt ja nikada necu razumjet ovakve likove,pazi to je auspuh ako si htio da ostane kao iz ducana trebao si ga tamo i ostavit ili na polici u sobi ,,,jbg auspuh je auspuh najizlozeniji vremenskim uvjetima i osjetljiv na vlagu.a za taj ducanski izgled zasluzna je i tvoja briga o supuhu :icon_thumright:
Antares:
Jesam se ja išta žalio ili čudio kako se to dogodilo? Samo sam pitao što mi je činiti.
Ja pak ne kužim likove kao ti sa 3k+ postova, (pretpostavljam i 20+ godina) koji i dalje spamaju, a nemaju ništa pametno za reći.
Slaven89:
svaki ce vam auspuh poceti hrdjati ako ga ne cuvate od vlage i tako toga..a sto se tice tvog auspuha najbolje ti je da ga osmirglas prespricas sprejom za visoku temp..ja sam bas svoj polini neki dan farbao..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju