Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni R - guljenje

<< < (2/5) > >>

smmania:
kad smirglas normalno da ces skinut da ti bude lakse,inace taj yasuni ima stvarno losu zavrsnu obradu si imaju problema sta se tice odrzavanja njega,najbolje je da ga bacis u crno cijelu granu i miran si

ZverkO:
gle moj je bio ovakav  izgoreo pa sam ga ja smirglao sa 360 vodenom..
1.
Onda odem krug dva i vec zagori
2.
I juce sam ga przio oko 10_ak km na full agsu i vidi kakav je sad..
3.
Meni je ovo ok..kad opet pocrni opet ide na smirglanje :)

R@kija:
vecini ljudi yasuni hrđa...

Rossi:
nije to do yasunija ..jednostavno lak koji se stavlja...poslije odredjendog vremena izgori ...kao i kod svih...eh sad ako jos neko vozi po kisi..hladnom vremenu..ili drzi motor gdje ima puno vlage...nema te stvari koja nece zahrdjat...tako da ne pricajte gluposti nije to do Yasunija...daleko od toga da je lose uradjen ili ne kvalitetan.....kako neki nabacuju...ne direktno ali.....lijepo ako vam se ne svidja to...posmirglas ili ofarbas granu sa sprjom za viseok temp ili nadjes sebi termoizolacionog laka ...koji izdrzava velike temp..i svaki mjesec njime jednom predjes auspuh i ko nov ce uvijek biti.....ako vam se neda zafrkavat stim...kromirajte ga ili vec uzmete kromirano i mirni svi :)

SlowRider:
Vozio sam X razlicitih auspuha i svaki je poceo hrdjati na grani, nema tog auspuha koji nece poceti hrdjati ako se vozis po kisi. Kromirani je druga prica.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju