Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R - guljenje
gokiSP:
--- Citat: smmania - 12 Svibanj, 2009, 13:51:39 ---kad smirglas normalno da ces skinut da ti bude lakse,inace taj yasuni ima stvarno losu zavrsnu obradu si imaju problema sta se tice odrzavanja njega,najbolje je da ga bacis u crno cijelu granu i miran si
--- Kraj citata ---
yasuni da ima losu zavrsnu obradu?
SlowRider:
--- Citat: dino_sk - 12 Svibanj, 2009, 23:25:05 ---majicu je i kromirani s6 poceo hrđat na grani :toothy3: toliko o kvaliteti
--- Kraj citata ---
Kod kineza je sve moguce, cak i ono nemoguce.
giannelli:
--- Citat: dino_sk - 12 Svibanj, 2009, 23:25:05 ---majicu je i kromirani s6 poceo hrđat na grani :toothy3: toliko o kvaliteti
--- Kraj citata ---
moj ne niklovani jos nije zahrdao nigdje. toliko o odrzavanju ne o kvaliteti.
doritos:
moj savjet svima...auspuh cim si ga kupio il ga vec imas, osmirglaj ga da se sjeji, osmirglaj ako ima hrdje, ocisti ga i ljepo ga montiraj na skut i namazi ULJEM ZA AUTO IL OD SKUTA i i vozi se dok ne zgori ulje pa ce ti ostati onak tamniji spuh i imati onaj zastitni sloj. nakon voznje ocistit ga sa wd-om i opet tanki sloj namazati uljem i to je to :icon_thumright:
to raditi svako malo i sve ok ce biti :icon_thumright:
moj nije nigdje zahrdjao nit ista a imam ga god dana...sve sam to saznao od aprilije topa :icon_thumright:
veka84sb:
Ja sam imao obicaj spuh odrzavati krpicom koja bude masna od ulja predjem nakon pranja skutera ili nakon voznje po kisi ,nikada nista hrdje i jos je kao nov.. WD-40 mi se pokazao dobar za ciscenje spuha ,ali ne i za zastitu.
Inace to je bio zx za minareli ,sada sam kratko imao od kolege zx na Gileri ,koji sam mu jucer vratio i stavio svoj Zx kromirani kod kojeg nema potrebe bas za nekim odrzavanjem (ulje,WD...)samo poliranje ponekada...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju