Ostalo > Motocikli
Zongshen zs 200 GY - 2
legi:
Fala na odgovoru. Nastavi javljat rasplet situacije i ako ubode slikice i opis, žemo ;D!
Qwasy6:
Proslo dosta vremena ali odluka jos nije pala, ima li mozda koji vlasnik Zongshena ili "činčija" da kaze malo dojmove? Puno bi pomoglo, e da zanima me moze li se te doticne motore pojacati nekako da imaju malo vecu krajnju brzinu i ako da koje su pozitivne i negativne stvari i otprilike cijena?
legi:
Evo ovako - ja sam prošli tjedan bio gledati i Zongshenga i Quinqqia.
Moram reći da moj glas - nakon što sam sjedio i na jednom i na drugom te ih pomno pregledao - defiinitivno ide za Quinqqi!
Quinqqi je puno, puno kvalitetnije napravljen. Plastike su skoro gumene - prodavač ih je predamnom tako jako pigao i savijao, a uopće nisu pucale. Kod Zongshenga se to uopće ne može tj. odma pucaju - puno su jeftinije i lošije.
Dalje, djelovi motora kod Quinqqia su napravljeni u Japanu :o - na frgiću i nekim djelovima jasno se vidi Made in Japan!
Satovi kod Quinqqia su izvrsni naspram Zongshenga kod kojeg sat izgleda kao na kosilici za travu :toothy12:!
Kočnice su disk i puno kvalitnije + kočiona crijeva koja su bitno bolja nego kod Zongshenga. Cijeli bike djeluje puno, puno kvalitetnije, bolje i nekako ozbiljnije.
Zongsheng djeluje jerftino, rasklimano i nekvaliteno naspram Quinqqia!
Definitivno Quinqqi :icon_thumright:!
legi:
Evo još jedna tema možda pomogne: Qingqi QM200GY
Qwasy6:
Evo ovako da zavrsimo sa ovim, pitanje od frenda, znaci zeli novi motor, a ima 20 000kn, tu i tamo bi mozda otisli na neki put, do mora i sl. ali veliku vecinu vremena samo po gradu, ima dosta motora od 125 kubika, sada pitanje jel bolje 125 ili 200-250? koji je najbolji za ove njegove potrebe, mozda Megelli 125 koji izgleda odlicno ili Qingqi QM200GY ili neki treci? Znaci novi motor do 20 000kn, yamaha mu se nikako ne svida zbog tog okruglog svjetla naprijed, kaze cijeli motor lijep a taj dio uzasno ruzan:) Megelli bi se mogao i pojacati za nekih 1900kn pa bi s tim imao 15ks isplati li se to? hvala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju