Ostalo > Motocikli
Zongshen zs 200 GY - 2
Qwasy6:
--- Citat: RideRR4EveRR - 16 Ožujak, 2009, 23:51:32 ---Preporucio bi ti quingqya. lol neznam napisat. Dobro zna se na kaj mislim . Frend mi ima zongshena i motor je dosta kvalitetan ( sa obzirom da je svake dve sekunde u blokadi) a ja sam vozio i trebo sam uzet to quinqia i preporučo bi ti njega jel je puno ljepši , nešto jači , upravljiviji i večina kaže nešto kvalitetniji...
--- Kraj citata ---
da puno mi je ljepsi, a ako kazes i kvalitetniji, onda cu ga frendu preporucit, trazi nesto da mozemo za na more ici, ja imam xmax 250, on ako uzme taj, bit cemo tu negdje po brzini pa pravac more ;D
legi:
Nešto mi je ljepši, ali po podacima se čini da su to dva ista motora ???. Naš kaj me brine ovo: Prodaja i servis. Ak ti je frend iz Zagreba npr. servis je samo u Markuševcu :violent5: - to je fakat užas, mislim ako ti nekaj ode kaj onda..
Evo testa: Test strana 1 i strana 2.
RideRR4EveRR:
Što se tiče servisa znam ko ga prodaje i ko servisira i sa tim nebi trebalo imat problema. Što se tiče mašine nisu isti. Zongshen ima nekakvu kopiju od honde xl 200. A "činči" ;D ima od suzukia dr 200 samo nije kopija nego je baš po licensi napravljen zato jel je "činči" ;D baš u kompi sa suzukiem. Što se tiče kako ide , zongshen je negdje u rangu do 100-ke sa sp- 180 , a ovaj quingqy je još malo jači ...
legi:
Jel ima u Zagrebu još negdje servis?
Ajde malo opiši motor ako još nšto znaš ili kad ga uzme (ili ako ga već netko ima) pa da napišeš iskusta - baš bi me zanimalo!
P.S.
Kaj je bolje Činiči ili Zongsheng?
Qwasy6:
--- Citat: legi - 17 Ožujak, 2009, 16:32:47 ---Jel ima u Zagrebu još negdje servis?
Ajde malo opiši motor ako još nšto znaš ili kad ga uzme (ili ako ga već netko ima) pa da napišeš iskusta - baš bi me zanimalo!
P.S.
Kaj je bolje Činiči ili Zongsheng?
--- Kraj citata ---
Evo danas bas bili gledali i "činčija" i Zongshenga, i moram priznati da mi "činči" izgleda puno bolje, ljepsi je nekako, mislim da i u varazdinu ima servis za njega, neznam di sve u Zg, moguce da je samo tamo na markusevcu, zongsheng je po tom pitanju bolji, prodavac mi je samo na brzinu spomenuo 3 u Zg, a ima i u RI, neznam di jos... ali isto tako mi je prodavac odmah spomenuo da na 0-tom servisu mijenjaju neke sarafe, jer inace originalni ne izdrze dugo, neznam po pitanju izgleda i kvalitete mi bolje izgleda "činči", cak je i pohvaljen u motoreviji sto mozes vidjeti par postova gore, dok je prednost Zongshenga izgleda rasprostranjenost servisa(valjda) i cijena niza 1000kn, a za model iz 2008. cak i 2000kn, frend je i dalje blizi ideji da uzme "činčija"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju