Ostalo > Motocikli
Zongshen zs 200 GY - 2
legi:
U sličnoj sam situaciji tako da razumijem dilemu. Evo što sam do sada naučio;
- 125 je ipak preslabo i brzo će dosaditi
- ipak 125 je super za grad i pokoji kratki izlet
- kako bi uštedio na novcu i živcima preporuku je ipak 250 i 20 KS
- za 20.000 možeš dobiti jedino nekog kineza tipa Qiuniqqi, Zongsheng od 200 ccm i 15 KS
- Keeway isto kinez imaš 250 ccm i 18 KS za 19.990
- od ove cijele priče najpouzdanija ti je Yamaha YBR 125 za 18.900 - ali ona se ne sviđa tvom frendu tako da niš od toga
- u ovom razredu jako teška odluka
Ne znam ja bi dvoumio između Megellia i Quinqqia. Gledaj gdje ti je bliži servis do njih i popričaj malo sa serviserom. Sjedni na jednog, drugog, dosađuj pitaj, gledaj proučavaj... i na kraju uzmi onog koji se tebi više sviđa ;D - ha što drugo :toothy9:!
Vjerojatno ti nisam uopće pomogao, ali strašno teška pozicija...također računaj na to da ćeš kineza jako teško prodat (gube i do 2/3 cijene u prvoj godini) ili da ćeš dobiti jako malo love za njega - pa je možda solucija da ga ostaviš do kraja kod sebe.
Ne znam kaj da još velim :dontknow: zeznuto..
legi:
Pardon kaj dižem temu iz mrtvih, ali frenda zanima i traži neki motor od 50 ccm (znam, znam :icon_biggrin:), a da je nalik ovom Činčiju, ima neko kakvu ideju?
:toothy9:
zekozna:
Dići ću temu iz uskrsnulih,... do sada vas je vjerovatno jako puno vozilo ovaj model... Danas sam postao vlasnik takvog u full urednom stanju, bez ogrebotine, sve plastike kao nove, svi vijci stegnuti,... Jako, jako, jakooo uredan motor... Paljenje ne valja i to je jedini problem, moram kupiti namotaje i ugraditi ih, ostalo je riješeno... Šta kažete, vrijedi li 1500 kuna ;D ;D ;D ;D
zvonkec92:
jbt di ga nađe za te pare, frend ga je imo, dobar je motoric, nije neki super brzi ni jaki al ok je. ne kvari se ni nis.
zekozna:
Čovjek živi 2 km od mene, prodaje ga već 2 godine i kaže neće niko... Pitam koliko ga cijeni na njuškalu, on se češka... nije nigdje ni stavio u oglasnik... Kad sam otišao pogledati... mislio sam da me zajebava i da će reći da nije ta cijena... On je prvi vlasnik, kupio ga 2007. motor ima 16000,... servisna knjižica,...ma, ubod godine. Lik je naslonio motor na zid da se ne istegne opruga bočnog nogara, skinuo svjećicu i našpricao HHS 2000 po klipu da ne zapekne, stavio krpicu između utega na guvernalu i zida da se boja sa utega ne oguli,... Ma, nemam pojma kako sam ja uopće došao do ovakve prilike ali mi je drago što ju nisam propustio :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Plastike je skinuo i stavio ih u ormar da ih ne ogrebe ako slučajno prolazi kraj motora sa nečim u ruci... Slike stavim prekosutra, sutra je motocross u Požegiiiiii ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju