Tehnički kutak > Styling skutera
>>potrebna pomoc oko vizuelnog tuning-a<<
oxio:
--- Citat: Nikon - 06 Travanj, 2007, 12:47:19 ---
--- Citat: ADRO 3 - 06 Travanj, 2007, 10:33:10 ---doso ko tudum ovdje otvorio 20 tema kako da napravi svoj scoot ljepim i brzim
a scoot je neki kinez tesko ces nesto sa njim napravit
opet po ovome se vidi da nezna bas nista ALU FELGE HAHAHAHAHAHAH
--- Kraj citata ---
prvo s njim s moze napravit sta god os, isto ka i sa svakin drugim.. nekome je kinez ducati... :nono:
i shta mu se rugate sta nezna uploadat sliku.. nisu svi rodjeni s kompom doma i internet prikljuckom :\
glavno da se ti njemu rugas a pises da ti skuter od 50ccm ide ka i 150..
jel ti ide slucajno 180 ^^
ugl. edwarde.. napisi sta zelis postic... jel zelis isti takav izgled samo usminkan ili zelis modifikacije na plastici i 100 cuda koje mos radit .. pa ti mi kazemo sta bi ti sve dobro stajalo ^^
--- Kraj citata ---
potpis :icon_biggrin:
ADRO 3:
vidim ja vi se protiv mene okrenuli :toothy11:
ajde ako oces uzmi bilo koju pedesetku pa cemo race nabacit pa da ti objasnim to ide ko 150 ccm
btw nisam ja mislio nis lose samo me malo nervira sta je otvoreno 20 tema ze istu stvar odi malo u faq procackaj malo okoli prije nego otvoris temu u 90 % slucajeva ces nac stra trazis vec prije nego sta otvoris temu
StreetRunner:
--- Citat: ADRO 3 - 07 Travanj, 2007, 11:11:35 ---vidim ja vi se protiv mene okrenuli :toothy11:
ajde ako oces uzmi bilo koju pedesetku pa cemo race nabacit pa da ti objasnim to ide ko 150 ccm
btw nisam ja mislio nis lose samo me malo nervira sta je otvoreno 20 tema ze istu stvar odi malo u faq procackaj malo okoli prije nego otvoris temu u 90 % slucajeva ces nac stra trazis vec prije nego sta otvoris temu
--- Kraj citata ---
ovo je sve u OFF topicu.Nećemo se više svađat oko gluposti,pomoć ćemo čoviku a ne ga ismijavat.Edi ja se ispričavan.Samo probaj nać sliku neku da vidimo šta se može
edward:
Pa neznam bre ubacit sliku odje...googlajte malo kucate SYM Red Devil 50...
I etoooooooooooooo... :headbang: :headbang:
StreetRunner:
jeliti skut možda izgleda ovako
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju