Tehnički kutak > Styling skutera

>>potrebna pomoc oko vizuelnog tuning-a<<

<< < (4/7) > >>

StreetRunner:

--- Citat: BiVeR - 05 Travanj, 2007, 14:12:04 ---
--- Citat: edward - 05 Travanj, 2007, 10:02:48 ---Ok...Al neznam kako da postavim sliku...dje je ta opcija...jbg...novi sam ...

--- Kraj citata ---
odi pod http://www.imageshack.us/ onda tamo pod ono browse ubaciš sliku , onda odeš pod host image, malo čekaš i onda, ti izbaci sto linkova, a ti odabereš onaj gdje piše thunbail for forums...il kaj več piše

--- Kraj citata ---
hebate život ovi nesvaća ništa

ADRO 3:
doso ko tudum ovdje otvorio 20 tema kako da napravi svoj scoot ljepim i brzim

a scoot je neki kinez tesko ces nesto sa njim napravit

opet po ovome se vidi da nezna bas nista ALU FELGE  HAHAHAHAHAHAH

roby44:
ajde dosta ismijavanja, zato postoji forum da pita i nauci. pa ako nemate pametan odgovor, ne spammajte!  :nono:

edward:
TAko je ajte cao ako nemate odgovore...ish...robby najjachi si ...a za owoga ADRO 3  , pa ok brate izgledaju kao alu,sto znam ja od chega su nachinjene...i josh neshto...to nije bilo smijeshno uopshte :toothy3: :-X :nono:  :wav: :wav: :wav: :wav:

Nikon:

--- Citat: ADRO 3 - 06 Travanj, 2007, 10:33:10 ---doso ko tudum ovdje otvorio 20 tema kako da napravi svoj scoot ljepim i brzim

a scoot je neki kinez tesko ces nesto sa njim napravit

opet po ovome se vidi da nezna bas nista ALU FELGE  HAHAHAHAHAHAH

--- Kraj citata ---

prvo s njim s moze napravit sta god os, isto ka i sa svakin drugim.. nekome je kinez ducati...  :nono:

i shta mu se rugate sta nezna uploadat sliku.. nisu svi rodjeni s kompom doma i internet prikljuckom :\

glavno da se ti njemu rugas a pises da ti skuter od 50ccm ide ka i 150..

jel ti ide slucajno 180 ^^

ugl. edwarde.. napisi sta zelis postic... jel zelis isti takav izgled samo usminkan ili zelis modifikacije na plastici i 100 cuda koje mos radit .. pa ti mi kazemo sta bi ti sve dobro stajalo ^^

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju