Tehnički kutak > Styling skutera

>>potrebna pomoc oko vizuelnog tuning-a<<

<< < (6/7) > >>

edward:
Isto tako samo su mu farovi manji , jedan do drugog...Imas na tu adresu bikepics.com ... vidi sve modele scooter-a SYM...:)Pa preporuchi neshto...

StreetRunner:

--- Citat: edward - 09 Travanj, 2007, 22:24:51 ---Isto tako samo su mu farovi manji , jedan do drugog...Imas na tu adresu bikepics.com ... vidi sve modele scooter-a SYM...:)Pa preporuchi neshto...

--- Kraj citata ---
Znači to je ovo

a prvo šta mi pada na pamet je pituranje(u koju boju,to je po tvom izboru).Druga stvar je da bi odman skinio retrovizore i stavio drag volan(to san ti već negdi napisa).Zadnje svitlo bi zatamnio ili stavio led diode(prije LED diode jer bolje izgleda)
Te žmigavce bi obavezno prominio i stavio bi druge žmigavce kao u MrJ(MrJ ti zna di ih ima kupit u ZG).
Uglavnon što se tiče stylinga i tuninga sve ti je ovdi http://www.scooter-attack.com

edward:
Vidjecu mozda u plavo bijelu kombinaciju...a meni se nesto taj drag volan ne dopada...izgleda mi posle skut ka biciklo...ima li tu brzinomjer i sve ono , za benzin ....? ? ?

StreetRunner:

--- Citat: edward - 10 Travanj, 2007, 08:56:05 ---Vidjecu mozda u plavo bijelu kombinaciju...a meni se nesto taj drag volan ne dopada...izgleda mi posle skut ka biciklo...ima li tu brzinomjer i sve ono , za benzin ....? ? ?

--- Kraj citata ---
pa to staviš na njega,već smo ti napisali o tome.Moj ti je prijedlog drag volan jer ti je ovaj velik a bolje će ti izgledat s drag volanon.Izgledat će ti ko streetfighter

edward:
A jel znas mozda kolika je cijena drag volanu kod vas u HR ? ? ? [ja sam u cg  :toothy9:]

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju